Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + Motomuzeum + Hrad Křivoklát (FOTKY)

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát  

1. 1. 13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát

• I. okruh - Gotické paláce - 110 Kč
      5
    • II. okruh - Celým hradem - 190 Kč
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

no vida, na ten sem zapomněla :( tak ten bude zítra, protože dneska se k pc, kde sou fotky, nedostanu... Sem sklerotik :((

Odesláno

TO Kata517, TO Marcel, TO všici: Jako nováček, který byl na prvním sraze musím říct, že sobota opravdu stála za to a jsem rád za účast. Prima parta, noví přátelé, spousta zábavy :) Nemám co bych vytknul, snad jen ten adrenalin, jestli člověk najde na autě botičku nebo ne by nemusel být :D Těším se na další, snad se najde čas. Díky moc, především Kate a Marcelovi, jako vůdcům v neznámém kraji ;) Zdarec všici :papa

Odesláno
Veverka: Promin, já věděl, že vzadu jel Marcel, Káťa ... těch jsem se ptal. Ty sis na nedostatek výkonu svého motoru stěžovat nemohl. :D

...

To si nepamatuji... :myslim Ale je možné, že jsi se mě ptal, ale já to přeslechl...

Každopádně se mohlo jet trochu rychleji - já vím, v té koloně se to pak projevuje při prodlevě jinak, ale malinko rychleji to být mohlo... Aneb, nevěděl jsem, co tam mám dát na tři to bylo moc, na čtyři málo nebo tak nějak...

Odesláno

VOROS: Rozumím Ti, adrenalin z botičky bych také nechtěl mít, ale neměl jsem ho, protože jsem se tam zaparkovat nebál, co se týče Policie (spíš ze strany obyvatel) a pak, pochybuji, že tam botičky mají k dispozici a i kdyby, chtěl bych je vidět, jak by nám je v tom ztísněném prostoru nandali... :D

Odesláno

Marcel: Ptal jsem se vás na křivoklátě u obecního úřadu, asi ses moc nezapojil, ale spadlo to na diskusi, čí 1,4čka lépe rozdýchala kopečky :D

Jet rychleji, do Berouna jsem to jel pomalu, toho jsem si vědom. Na křivoklát jsem přidal, ale bál jsem se, abychom se netrhli ... řadil jsem i pětku (70 a víc), zas tak pomalu na spanilku jsem nejel. Je fakt, že nás bylo jenom 15. Důležité ale bylo ubrat před křižovatkou, abychom se sjeli a nikdo se mezi nás nedostal (ač to vždy nevyjde - viz veverkův příspěvek).

Už jsem vedl několik spanilek a tuhle jsem jel nejrychleji ... ale možná to je jen pocit, jelikož já nevím cihlu na plynovém pedálu :D

Odesláno
Marcel: Ptal jsem se vás na křivoklátě u obecního úřadu, asi ses moc nezapojil, ale spadlo to na diskusi, čí 1,4čka lépe rozdýchala kopečky :D

Jet rychleji, do Berouna jsem to jel pomalu, toho jsem si vědom. Na křivoklát jsem přidal, ale bál jsem se, abychom se netrhli ... řadil jsem i pětku (70 a víc), zas tak pomalu na spanilku jsem nejel. Je fakt, že nás bylo jenom 15. Důležité ale bylo ubrat před křižovatkou, abychom se sjeli a nikdo se mezi nás nedostal (ač to vždy nevyjde - viz veverkův příspěvek).

Už jsem vedl několik spanilek a tuhle jsem jel nejrychleji ... ale možná to je jen pocit, jelikož já nevím cihlu na plynovém pedálu :D

...jednačtyřečka - když jí člověk šlípne na krk, tak jede jako z praku :super Ale pak si taky přihne, kolikrát i nad těch šest :D Jinak rychlost byla taková jaká byla, někdy to možná šlo rychleji, ale jelo se jak se jelo - tzn. jelo se dobře :)

Odesláno

VOROS: Ve spanilce mají problém ti vzadu, protože dojíždějí kolonu a může se stát, když ti vpředu jedou rychleji, že najednou vám vznikne mezera, kterou jste schopni dojet jen za předpokladu překročení povolené rychlosti. Tím pádem jedete brzda plyn, toho jsem se chtěl vyvarovat. Proto jsem se i dotazoval, zda to pro vás bylo OK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...