Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + Motomuzeum + Hrad Křivoklát (FOTKY)

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát  

1. 1. 13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát

• I. okruh - Gotické paláce - 110 Kč
      5
    • II. okruh - Celým hradem - 190 Kč
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Burtus: Píšu si. Je jen na tobě, co navštívíš :)

Zatím to vypadá na solidní účast pro nejspíše první jarní akci P-C :)

Odesláno

Hrabě zapsán, jen mi prosím upřesni počet osob kvůli rezervacím.

Z ankety zatím jasně vyplývá, že bude prohlídka celého hradu. :papa

Odesláno
Burtus: Píšu si. Je jen na tobě, co navštívíš :)

Zatím to vypadá na solidní účast pro nejspíše první jarní akci P-C :)

prvni jarni akce asi jo, ale celkove prvni akce probehla 10.1.2013 za ucasti Peta, Radek Hurvajz, Minimaxa na malem Grilmasters a musim rict, ze zebirka byla luxusni :D

Odesláno

Hlásím prozatím jednu osobu ve voze 206. Kdyby se snad do té doby našla nějaká \"spřízněná\" duše v podobě přítelkyně, tak by mohly být osoby dvě, ale zatím takhle :) Děkuji za pochopení a trpělivost vůči nováčkům;)

Odesláno

Gabriel+1+dítě přesunout z váhajících ;)

zda se podíváme na hrad to se ještě rozhodneme podle aktuální nálady a chutě,rozhodneme se na místě :papa

edit: hrady mě moc neberou :myslim

[upravil dne 16/3/13 19:44 od Gabriel 307]

Odesláno

punkaci, ja jsem ted pred docela zvlastnim rozhodnutim, jak pracovne, tak zivotne, ale doufam, ze to vyjde vse k obrazu memu a potom budem klidne hlasit, ze prijedem, ale ted potrebuju tak tyden na finalni rozhofnuti.............

PS: prachu malo, nalada blba, auto v servise, pred sebou platba za plyn elektrinu na chalupe, povinne ruceni za coupe, modraska a motorku, nove oleje do vseho, a tak nejak 0 na uctu, a tak celkove to stoji za vyliz mi prdel........................

[upravil dne 16/3/2013 21:09 od Scratch]

Odesláno

Scratch: v pohode snad ti to vyjde, drzim palce

MilanF1: zatim porad vahajici, zalezi to na Scratchovic rozhodnuti nebo musim poresit nejakej kocar

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...