Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + Motomuzeum + Hrad Křivoklát (FOTKY)

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát  

1. 1. 13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát

• I. okruh - Gotické paláce - 110 Kč
      5
    • II. okruh - Celým hradem - 190 Kč
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

O účasti (zatím předběžně) uvažuji, ale protože to není z mé strany zatím závazné, ani to, zda sám či s manželkou (ona na jeskyně není), nehlasoval jsem do ankety. Pokud bych se ale účastnil, pak bych na Křivoklátu dal ten větší okruh...

MilanF1: Prima napád a dobrej program :super

Odesláno

Veverka: Nemusíte se účastnit celého programu, manželka si může prohlédnout okolí jeskyní, je tam myslím nějaká vyhlídka. :myslim

Odesláno

nebo může sedět v III. skupině Dá si pivo a párek :D:D:D

Jinak pár postřehů k Berounu. Na náměstí jsem baštil U Tří Korun a bylo to moc dobrý

Křivoklát určitě stojí za to dát delší prohlídku, mě se to moc líbilo

v Koněprusích jsem byl jako malý chlapeček a bylo to taky super

Odesláno
Jo je, shora do lomu. Aby si to blbě nevyložila... :D

Výklad bych ponechal na ctěné choti - buď hópne nebo jí až vylezeš z jeskyně zase najdeš. :D

Odesláno

Medvěd: No právě, abych ji pak našel... :roker

V jeskyních jsem byl před pár lety a asi takhle :super, takže bych je dal klíďo znova :papa

Guest Scratch
Odesláno

ja bych taky delsi okruh, koneprusy taky fajn, medvedy ne, neb je to daleko v kombineze a do vecera taky ne, neb v 6 bude tma a tu na motorce nemam rad. Ale vse bude o case :)

PS: u tri korun jsem taky bastil a prima :)

Odesláno
ja bych taky delsi okruh, koneprusy taky fajn, medvedy ne, neb je to daleko v kombineze a do vecera taky ne, neb v 6 bude tma a tu na motorce nemam rad. Ale vse bude o case :)

PS: u tri korun jsem taky bastil a prima :)

...máš kliku, že \"medvědy ne\". Kdyby ses jako MilanF1 u mého nicku v prvním příspěvku upsal v malém/velkém počátečním písmenu, asi by se to tu mohlo někoho dotknout... :D:D:D

Odesláno

Scratch, punkac: Uvažujete o účasti, nebo jen radíte?

Restauraci U tří korun zvážím, neznám ji. Od Tommy002 jsem dostal návrhy především na pizzerie, podle mě není vhodné, aby byla zaměřena jen na jednu kuchyni. Tři koruny jsou snad běžná, dejme tomu česká, restaurace.

PS: Berounsko není můj kraj, moc to tam neznám, ale v mém okolí jsem měl sraz v okolí, chci změnu a také přilákat členy (samozřejmě i nováčky) i z jiných částí republiky, tentokrát západ a jih Čech. :papa

Odesláno

Milane - Berounskem nic nezkazíš, je to nádherná lokace na víc než jeden jednodenní sraz.

Jak jsem psal - já se nemůžu účastnit na 100%, páč tou dobou budu na Chomoutovsku. Každopádně si ale myslím, že program srazu je vymyšlen dobře - kdybys potřeboval nějak poradit, klidně se na mně můžeš obrátit, mám to tam hodně prošlapaný.

Odesláno

Souhlasím s Medvědem, možnosti jsou široké - Lány, Karlštejn... stačí se rozhlédnout. Koneckonců všichni přijedou autem, takže prostorové omezení v podstatě neexistuje.

Milane, program máš :super, na jeden den to bude i tak dost. Když se to osvědčí (a já o tom nepochybuju), můžeš to klidně 2x-3x zopakovat, jenom pozměnit lokace ;)

Odesláno

Je mi jasné, že je možné navštívit mnohé, zvolil jsem dvě známé, zajímavé a svým charakterem odlišné \"atrakce\". Přiznám se, že jsem koketoval s myšlenkou víkendového srazu, s tím je mnohem více práce, včetně ubytování ...

Já jsem loni pořádal, či spolupořádal, 3 minisrazy, všechno východně od Prahy a měnil jsem lokality a náplň. Nyní jsem ten jarní přesunul na Berounsko a třeba příští může být opět v této lokalitě, jen s jinou náplní :) Jen se přiznám, že nevím, zda ještě letos, v létě si užiji s víkendovým srazem na Jičínsku.

Odesláno

MilaneF1, jak víš, jsem bez vozu, ale třeba se to vyřeší. Třeba mě někdo nabere cestou

Jelikož jsem v Berouně vždy končil vodáckou cestu Berounky z Plzně a vždy jsem byl v restauraci výše zmíněné velmi spokojen, proto jsem neváhal tě o ní informovat. Je to klasická česká lepší hospoda, kde dostaneš denní menu stejně jako chutný minutky či saláty, pivečko bylo velmi ucházející, jinak snad měli i točenou kofolu, ale já dal přednost pívku k jídlu. Měl jsem jednou žebra, už nevím jestli hovězí nebo vepřová. A podruhé jsem měl klasickou svíčkovou a to byla pecka. Jinak jak někdo psal, tak tu prostřední hospodu opravdu nebrat, byl jsem tam též jednou (nikde jinde nebylo v noci otevřeno) a nic moc, nebylo to zlý, ale Tři Koruny jsou o poznání jinej level.

Na hradě jsem byl též, proto jsem ti doporučil delší okruh jehož součástí je i mučírna, která při malém okruhu není přístupná, hodně mě to tam bavilo, prakticky nejvíc z celého hradozámku :D Proto jsem to doporučil.

Odesláno

punkac: Zvolím raději tu tvou doporučovanou restauraci, když s ní máš dobré zkušenosti. :super

Pokud jde o hrad, je tu anketa a její výsledek bude argumentem pro zvolení trasy, ale nikoho samozřejmě nelze nutit, aby šel tu více preferovanou.

Rádi tě na srazu uvidíme, třeba tě někdo vezme cestou :)

Odesláno
dávám to s velkým předstihem, potvrzení stačí v březnu.

Také se raději \"natvrdo\" přihlásím v březnu,u nás již záleží i na zdravotním stavu.Jinak můžeš počítat já + 1.:papa

Guest Scratch
Odesláno

tak pisu, ze na motorce je v sest tma, tak s tim predbezne pocitam, dej nas radsi do vahajicich, protoze nevim, co bude v tom terminu. Prinejhorsim se ti zavesim s motkou na zadek a budes mi svitit :D

taky by me spis lakala hromadna vstupenka do karlstejna, sice je to drazsi, ale ja tam asi 20 let nebyl :(

[upravil dne 7/1/2013 11:15 od Scratch]

Odesláno

Západ slunce by měl být až v 20:00 ;) Klidně tě povedu, ale moje rychlost se ti nebude líbit :D

Na Karlštejnu jsem nikdy nebyl, moc mě to neláká, navíc je to fakt drahé - ceny dle okruhů: 170/300/120 ... :(

Odesláno

Milane nejde o peníze přeci, jde o zábavu, já raději dám 300 za pořádnou prohlídku, kterou si užiju, něco se dozvím, než třeba 300 za srazové triko, ale to sem nepatří.

Jinak k čemu jinýmu peníze jsou, než aby prostřednictvím nich člověk zapomněl na starosti všedních dnů. Ono to chce občas při koukání do jídeláku nekoukat na cenu, nemyslet na účet od benzínky, když se víc šlápne na plyn. Já třeba automaticky k jakýmukoliv vleznýmu připočítávám cca 100 Kč, protože moje malá vášeň je sbírání magnetek na ledničku (myčku) z míst, kde jsem byl, už toho mám docela kotel :D Vždycky když jdu do ledničky, vzpomenu si, jaký to tam bylo. Poslední přírustek je třeba z Ostravy z jejich moc hezké Masarykovy Radnice

Jinak jsem se asi nepochopili, myslel jsem samozřejmě větší prohlídku na Křivoklátě, tam jsou k vidění právě ta mučidla (alespoň v roce 2009 byla) Karlštejn mi přijde nudnější, i když v tý zlatý komnatě jsem nebyl, nepouští tam moc lidí

Bude ti stačit, když se závazně přihlásím asi týden před? Přeci jenom je to jaro a to mám nejvíce práce na chalupě

Odesláno

punkac: Ano, peníze jsou od utrácení, ale na druhou stranu se mi nechce dávat 2 finančně náročnější atrakce, někdo na to kouká. Kdo pojede z větší vzdálenosti a ve dvou, už to půjde hodně nad 1000 Kč ...

Týden před bude stačit, stejně pro mě to číslo bude přibližné, jelikož někdo přijet nemusí, jak to tak bývá, když se neplatí předem :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...