Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jeste jsem nevyresil problem s baterkou(co mi ji vyžíra) a mam tu dalsi.Asi po kilometru co se mi rozla kontrolka rezervy mi auto chciplo.Tak jsem zasel pro naftu dolil ji a nezbyvalo mi nic jineho nez nastartovat.:bojim(2hod ráno,daleko od vsech znamych,jinak by me nekdo odtahl)ale kupodivu mi auto po chvili chytlo,ale píše mi to antipollution fault-všeobecna chyba.Mohlo mi teda odejit palivove čerpadlo?Nebo co jineho?Dííky

[upravil dne 7/1/13 19:10 od Otofon]

Odesláno

čerpadlo neodešlo--jinak by to nechytlo, takže diagnostika...

když auto jede normálně, nech to tak, někdy se vše vyřeší samo (případná chyba v paměti zůstane a kdykoli ji přečteš)

Odesláno

Žádnej stres, vyvětrej (prožeň) ho a bude zase dobře, když dochází nafta tak to ty common raily nesou jaksi těžko :-), pokud máš FAP tak do něj vlítlo víc sazí a trošku mu to vadí.

Odesláno

HDička opravdu nemají ráda vyjíždět nádrž do prázdna,je to už přece jen samá elektrika (elektronika), né obyčejný dýzl, co se odvzdušnil a jelo se dál... navíc si myslím, že průměrně inteligentní člověk asi rozumí tomu, že auto bez paliva nepojede...,takže když nemám na naftu, sedím doma :cool:

[upravil dne 6/1/13 20:31 od ozzy56]

Odesláno

Kupco,díky za tvou radu.Přesně tak to bylo,startnul jsem(prohnal jsem ho)a chyba zmizla.Na diagnostiku si ale jeste zkočím ;-)Díík :super

Odesláno

Není zač Otofone, pokud nemáš dia grátis tak na ní není třeba ani chodit, zbytečně vyhodíš lowe, raději si za ně kup naftu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...