Otofon Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Jeste jsem nevyresil problem s baterkou(co mi ji vyžíra) a mam tu dalsi.Asi po kilometru co se mi rozla kontrolka rezervy mi auto chciplo.Tak jsem zasel pro naftu dolil ji a nezbyvalo mi nic jineho nez nastartovat.(2hod ráno,daleko od vsech znamych,jinak by me nekdo odtahl)ale kupodivu mi auto po chvili chytlo,ale píše mi to antipollution fault-všeobecna chyba.Mohlo mi teda odejit palivove čerpadlo?Nebo co jineho?Dííky [upravil dne 7/1/13 19:10 od Otofon] Citovat
Dančák Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Máš to v nouzovém režimu nebo to jede normálně? Bez diag. na to asi nepřídeme.... Citovat
anthraX306 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 změn si nazev tématu a chtělo by to na napichnout na dia Citovat
Otofon Odesláno 6. leden 2013 Autor Odesláno 6. leden 2013 Myslím že jede normálně,ale moc jsem to nechtel protáčet a hnat,abych ho snad nedorazil. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 čerpadlo neodešlo--jinak by to nechytlo, takže diagnostika... když auto jede normálně, nech to tak, někdy se vše vyřeší samo (případná chyba v paměti zůstane a kdykoli ji přečteš) Citovat
Kupca Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Žádnej stres, vyvětrej (prožeň) ho a bude zase dobře, když dochází nafta tak to ty common raily nesou jaksi těžko :-), pokud máš FAP tak do něj vlítlo víc sazí a trošku mu to vadí. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 HDička opravdu nemají ráda vyjíždět nádrž do prázdna,je to už přece jen samá elektrika (elektronika), né obyčejný dýzl, co se odvzdušnil a jelo se dál... navíc si myslím, že průměrně inteligentní člověk asi rozumí tomu, že auto bez paliva nepojede...,takže když nemám na naftu, sedím doma [upravil dne 6/1/13 20:31 od ozzy56] Citovat
Otofon Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 Kupco,díky za tvou radu.Přesně tak to bylo,startnul jsem(prohnal jsem ho)a chyba zmizla.Na diagnostiku si ale jeste zkočím ;-)Díík Citovat
Kupca Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Není zač Otofone, pokud nemáš dia grátis tak na ní není třeba ani chodit, zbytečně vyhodíš lowe, raději si za ně kup naftu Citovat
Otofon Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 Hééj,já mám na naftu jen si budu muset dávat víc pozor a nejezdit ne rezervu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.