Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
508 SW je podle mně nástupcem 406ky, to čudo co se vklínilo mezi je zcela mimo kategorie.

No že by měla být 508 naástupcem 406? To by byla mezi modely obrovská díra teda...

Odesláno
Ono obecně - konkurentem 407 byl a bude vždy Superb. Konkurentem Oktavky, ačkoliv to nevypadá, neboť to má jinou kastli, byla vždy 308 (307)... stejně jako Golf nebo třeba Ceed.

Podle toho mají ta auta výbavu.

.... zkráceno)

Tady šlo o to, že brade napsal, že konkurentem P407 je Superb. No to asi malinko přestřelil. Konkurentem P407 je dle mě Oktávka, ale není to konkurent příliš důstojný (pokud srovnávám pohodlí, výbavu)

Odesláno

Tady šlo o to, že brade napsal, že konkurentem P407 je Superb. No to asi malinko přestřelil. Konkurentem P407 je dle mě Oktávka, ale není to konkurent příliš důstojný (pokud srovnávám pohodlí, výbavu)

407, C5, Mondeo, Superb, Passat...

Octavia II, Golf VI, 308, Astra...

Octavia jede na podvozku nižší střední se stejným rozvorem jako Golf nebo Leon. Nic na jejím třídním zařazení nemění ten batoh co přidává 20cm na délce a \"dvojnásobný\" kufr než Golf. Protože prostor v podélném směru i napříč je v Octavii stále stejný jako v Golfu. Prostě platforma PQ36 (pro Golf V a Octavii II).

Odesláno

Fifi ja jsem tu uz psal auta nechci srovnavat,jestli mas nejaky problem s prispevkem tak ho proste necti!Chtel jsem vedet nazor na 9let starou 407cku a ze se rozhoduju mezi tema dvema autama. Nechtel jsem srovnavat v jaky jsou tride! A kde jsem se jinde mel zeptat nez na forum Peugeotu?

Odesláno

1) 406 je a vždy byla někde mezi Oktávou a Suprbrm-brm.

2) 508 je lehce pod 607

Co z toho plyne? Že 407 se vyrábějí už přes 9 let a některé už patří i do šrotu.

Nemám nic proti VW-Grůp, nicméně mě ta auta přijdou všechna stejná, lehce prkenná a rozhodně se do nich netěším.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...