davidekcz Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 508 SW je podle mně nástupcem 406ky, to čudo co se vklínilo mezi je zcela mimo kategorie. No že by měla být 508 naástupcem 406? To by byla mezi modely obrovská díra teda... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Ono obecně - konkurentem 407 byl a bude vždy Superb. Konkurentem Oktavky, ačkoliv to nevypadá, neboť to má jinou kastli, byla vždy 308 (307)... stejně jako Golf nebo třeba Ceed. Podle toho mají ta auta výbavu. .... zkráceno) Tady šlo o to, že brade napsal, že konkurentem P407 je Superb. No to asi malinko přestřelil. Konkurentem P407 je dle mě Oktávka, ale není to konkurent příliš důstojný (pokud srovnávám pohodlí, výbavu) Citovat
Petrikj Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Tady šlo o to, že brade napsal, že konkurentem P407 je Superb. No to asi malinko přestřelil. Konkurentem P407 je dle mě Oktávka, ale není to konkurent příliš důstojný (pokud srovnávám pohodlí, výbavu) 407, C5, Mondeo, Superb, Passat... Octavia II, Golf VI, 308, Astra... Octavia jede na podvozku nižší střední se stejným rozvorem jako Golf nebo Leon. Nic na jejím třídním zařazení nemění ten batoh co přidává 20cm na délce a \"dvojnásobný\" kufr než Golf. Protože prostor v podélném směru i napříč je v Octavii stále stejný jako v Golfu. Prostě platforma PQ36 (pro Golf V a Octavii II). Citovat
inox Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 Fifi ja jsem tu uz psal auta nechci srovnavat,jestli mas nejaky problem s prispevkem tak ho proste necti!Chtel jsem vedet nazor na 9let starou 407cku a ze se rozhoduju mezi tema dvema autama. Nechtel jsem srovnavat v jaky jsou tride! A kde jsem se jinde mel zeptat nez na forum Peugeotu? Citovat
bart.lbc Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Tak je na čase toto téma ukončit auto se už vybralo, tak se jdeme věnovat 407kám. Citovat
vix Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 1) 406 je a vždy byla někde mezi Oktávou a Suprbrm-brm. 2) 508 je lehce pod 607 Co z toho plyne? Že 407 se vyrábějí už přes 9 let a některé už patří i do šrotu. Nemám nic proti VW-Grůp, nicméně mě ta auta přijdou všechna stejná, lehce prkenná a rozhodně se do nich netěším. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.