icin Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Chlapi zdravim. Mám dotaz. Mám motor 1.8 16V 81Kw, mám neustále problémy se zavzdušněným motorem dnes jsem chtel motor odvzdusnit. Ve vyrovnavaci nadobce se mi varila voda jak v konvici na čaj. Chci se zeptat jestli to nemuze byt problem v termostatu. Minulý týden jsem odvzdušňoval motor bez efektu. Mohli byste mi prosim nekdo rict presny popis odvzdusnovani motoru. Upraven nevhodny nazev \"406\" priste prosim volit vystiznejsi nadpis vlakna. Ferry [upravil dne 5/1/13 12:33 od Ferry] Citovat
LORD_mapiv Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 a nemáš fouklý těsnění? pokud je všechno v pořádku, tak se to nezavzdušňuje, respektive se to i koloběhem vody odvzduší v podstatě samo.. Citovat
Ferry Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 spis bych to videl na foukly tesneni pod hlavou motoru, termostat urcite ne Citovat
icin Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 auto mám 8 měsíců do práce jelikož ho mám na lpg měnil jsem membránu v regulátoru a od té doby problémy z bublinama ve vodě ikdyž si vzpomínám že už mi kolikrát vystříkala nádobka z vodou dík za radu koupím těsnění a vrhnu se na to Citovat
Ferry Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 sice bys to asi mel poznat podle smradu a na spotrebe, ale neutika ti do toho okruhu LPG pres spatne namontovanou membranu v tom LPG vyparniku ? P.S.1 odpovida se kliknutim na tlacitko Odpovedet, ne Novy Dotaz P.S.2 Takovyhle detaily, jako ze to je na LPG je vhodne uvest hned u popisu problemu v prvnim prispevku [upravil dne 5/1/13 12:53 od Ferry] Citovat
icin Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 dík jsem amater,právě může to být regulátorem ikdyž jsem se snažil tu membránu namontovat tak jak byla, cítit plyn je omluvám se že jsem to nenapsal v prvním dotazu Citovat
Ferry Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 hmm, tak to je pak jasny, jde ti do chladiciho okruhu LPG, znovu rozeber vyparnik a podivej se, jestli se pri montazi nejak membrana neposkodila nebo zda nejsou na dosedacich plochach nejakej necistoty, kvuli kterym to netesni. Tohle je dost nebezpecny, na plyn ted nejezdi, nez to opravis, zavri ho radeji na ventilu na nadrzi. Citovat
icin Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 udělám jak říkáš objednám se k plynaři nemá cenu se v tom vrtat když nejsem od fochu. dík za radu Citovat
antik Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 mam naftaka a taky mi to fouka do expanzky. budu sledovat jak to dopadlo tobe. drzim palce. Citovat
Benžík Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Taky je možný, že pokud tam máš hadice na vyhrivani toho lpgčka nějak nešikovně, tak v nich zůstává vzduch i když to odvzdusnis. Citovat
icin Odesláno 6. leden 2013 Autor Odesláno 6. leden 2013 je to možný v každým případě mám pocit že budu muset sehnat nový regulátor pákliže spirála která je v regulátoru rozděluje plyn od vody byla děravá já jsem se jí snažil opravit dvousloškovým tmelem na železo co používáme v nářadovně mám pocit že marnost nad marnost když jsem auto kupoval byl jsem ujištěn že bude bez investic aspon rok takže všem kteří chtějí,koupit auto se zabudovaným lpg at kupují pouze od dobrých známých =po těchto zkušenostech bych si auto se zabudovaným lpg nekoupil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.