brutall Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 tenhle pán není zrovna můj šálek kávy:( Citovat
brutall Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 brutall-o tom to ale není. jo, to máš pravdu. Citovat
Medvěd Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Komentoval jsem to na FB takhle - Jak nemám rád prvoplánově podbízivý a jednoduchý humor cypa z Ostravy, tak musím uznat, že v tomhle songu je mnoho pravdy a stojím si za tím. Vždycky jsem p. Klause hájil a tvrdím, že udělal pro republiku mnoho dobrého, ale tohle se mu fakt nepovedlo [upravil dne 4/1/2013 18:30 od Medvěd] Citovat
lukaro Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Ten cyp z Ostravy je ňouma.... Dělá ostudu lidem z Moravy, z Ostravy. Mastné vlasy, cígo za uchem, pořád ta jeho džínová bunda, namalované oči... A rádoby přízvuk a jeho neustálé \"kurde\". Pražák, který v matičce Praze neuspěl a chytil se díky hlupákům z Moravy. Tím jak vystupuje ukazuje, jací lidi podle něj tady jsou (v Ostravě) a je to potupa..... V Ostravě neznám nikoho, kdo by ho měl rád, vždyť se za něj stydí. A k videu, trapné,... Viděl jsem ho v jednom divadelním vystoupením a hrál skvěle, ale tohle je ubohost. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Zduř. No Klaus myslim pro tuhle republiku udělal hodně jen toho 1.1.2013, jinak to byli jen takový lechtačky:bojim Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Jako parodie nebo predelavka davne Nohavicovy pisnicky dobry ..... Jinak si ho taky spis neposlechnu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.