Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mám peugeot 406 break 1.9 TD 66kw. Mám problém s řízením, je na něm vnější posilovač. Dá se toto řízení zaměnit za řízení s vnitřním posilovačem???děkuji

Odesláno

co to? to ani nevim ze neco takovyho je. myslel jsem ze je servopumpa, servorizeni na tahlech , hadice, proste to co mam ve sklepe. ze by bylo neco jinyho je zrovna pro mne novina.

Odesláno

staré typy servořízení mají servoválec mimo převodku řízení, záměnné určitě nejsou--servoválec má uchycení na nápravnici, což nový typ nemá...:myslim

Odesláno

no nějak je to mímo mé představy.

toto je komplet servo z P405. je tedy jiné než mám tedko na p406 ?

[upravil dne 5/1/13 13:42 od antik]

post-23799-14109628758818_thumb.jpg

Odesláno

to co je na fotce, je řízení se servoválcem uvnitř převodky řízení (jak je dnes obvyklé), staré typy řízení měly ten servoválec (pístnici) zvlášť--prostě při pohledu zespodu auta byla vidět hydraulická pístnice (jako na náklaďácích), která vykonávala samotné posilování řízení

Odesláno

no ja si myslim, ze zamenny jsou, ovsem budou se lisit pripojovaci trubky a pak jsou taky jiny pripevnovaci srouby (roztec der na napravnici je vsak stejna) a je jina tyc rizeni (ta kratka s kloubkem, co prochazi prepazkou motoru)

Odesláno

tak a tedko už vim co vlastně prodavam. Jen mi tohle co mam připada jednodušší a protože to je z P405, nechce se mi věřit že to druhé by bylo ještě na nějaké P406.

Odesláno

připojovací hadice jsou naprosto stejny. Takže myslíte že se to zaměnit neda? ta delka tyče prochazejici ke kolu by vadit neměla ne? tudíš si mslím že záměna možna je.

Odesláno

jinak řízení jsem měl možnost porovnat, obě mám doma. Jedno je z peugeot406 sedan (1.9 TD). a Druhé z peugeot 406 Break (1.9 TD) oba stejné roky výroby. Jen řízení mají odlišný typ. myslím si že odlišnost je jen kostrukční. Ale myslím si že je záměna možna.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...