Otan Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 No mně to spíš přijde,že někteří členové jsou spíše sběrači počtu příspěvků a tak za každou cenu musí vše komentovat...-Nebo dát jen smajlíka.:papa:papa Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 sloters: trosku prispevek takze asi taky sbiras me je treba uplne fuk, kolik mam prispevku, je to forum a to je zalozene na komunikaci. Nikdo te nenuti prispivat, ani mlcet..... Citovat
Pepito Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Scratchi (8100) sis to chtěl zaokrouhlit,že? [upravil dne 3/1/13 17:58 od Pepito] Citovat
sloters Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Scratch: a tvůj není ? Hurá,mám další příspěvek Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Jak zde zaznelo - je to pokec. Zakladatel vyjadril urcity nazor, ja vyjadril nazor jiny. A je mi JEDNO ze to pisu do kazdyho umrtniho vlakna a je mi JEDNO jestli to pusobi nebo vypada tak ci onak. Navic jsem nenapsal \"Prosimvasuztakovavlaknanezakladejte\" pouze jsem poukazal na fakt,ze na me takova udalost vyskoci(la) ten den uz asi popaty z ruznych zdroju a neni mi to prijemne. A jestli pusobim jako \"sberac prispevku\" ? Tak to uz je mi TUPLEM jedno Kolik mam prispevku, kolik mam anket, vlaken, ci jak casto si \"menim naladu\" je ciste a jen a pouze moje vec. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Scratch: a tvůj není ? Hurá,mám další příspěvek ja s tim nezacal, tady se mas vyjadrit k tematu, nebo mlcet.... kdyz uz s tim mas takovy problem.... Citovat
MilanF1 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Tohle vlákno jsem otevírat nechtěl, jelikož se k p. Čáslavskému nedokážu fundovaně vyjádřit. Když ale vidím, že stále tu někdo píše, kouknul jsem a nestačím se divit. To se tu budeme asi hádat v každém vlákně? Když už tu toto vlákno je, mělo by se diskutovat na p. Čáslavským, ne nad tím, zda to tu má být nebo sbírat příspěvky Citovat
punkac Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 tak nejdřív k tématu, pana Čáslavského jsem měl rád. Mám rád staré filmy a dokumenty díky němu zase o něco více. Jeho hledání ztraceného času, nebo pořady o řekách, stavbách přehrad mě hodně bavily. Mrzí mě, že odešel, notabene že 75 let není zas tak moc, v tomhle věku bych měl jít do penze. Tak a teď k tvému příspěvku, MilaneF1. Nemusíš reagovat na všechno, ono, ač si to nemyslíš, to mravokárcovství, které v poslední době okolo tebe poletuje, ti moc nepřidává. Jestli sis nevšiml, nikdo se zde nehádá. Takovýhle výměn názorů alias offtopiců je v každém vlákně několik.... Od toho tu máme tlačítko hlásit a moderátor, uználi to za vhodné to uvede do pořádku a všechny srajdy offtopic smázne Citovat
sloters Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Jak jsem očekával,tak potrefené husy se ozvaly:) Ale nic ve zlém. Reagoval jsem na to,protože příspěvky už nebyly k tématu (můj také ne).Takže at si každý zakládá vlákno o čem chce,je to pokec a máme svobodu slova. Na druhou stranu se tu občas stane,že někteří členové se pasují do jakési role mravokárců a jakmile se někdo nedrží tématu,tak ho kritizují. Abych zbytečně nezbíral příspěvky,tak už se k tomuto vyjedřovat nebudu. Pana Čáslavského jsem si vážíl,protože v životě něčeho dosáhl. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 no, vystoupil jsi taky jako mravokarce, ale konecne veta k tematu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.