Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
No mně to spíš přijde,že někteří členové jsou spíše sběrači počtu příspěvků a tak za každou cenu musí vše komentovat...
-Nebo dát jen smajlíka.:papa:papa:papa
Guest Scratch
Odesláno

sloters: trosku prispevek :xvul

takze asi taky sbiras

me je treba uplne fuk, kolik mam prispevku, je to forum a to je zalozene na komunikaci. Nikdo te nenuti prispivat, ani mlcet.....

Odesláno

Jak zde zaznelo - je to pokec. Zakladatel vyjadril urcity nazor, ja vyjadril nazor jiny. A je mi JEDNO ze to pisu do kazdyho umrtniho vlakna a je mi JEDNO jestli to pusobi nebo vypada tak ci onak. Navic jsem nenapsal \"Prosimvasuztakovavlaknanezakladejte\" pouze jsem poukazal na fakt,ze na me takova udalost vyskoci(la) ten den uz asi popaty z ruznych zdroju a neni mi to prijemne.

A jestli pusobim jako \"sberac prispevku\" ? Tak to uz je mi TUPLEM jedno ;) Kolik mam prispevku, kolik mam anket, vlaken, ci jak casto si \"menim naladu\" je ciste a jen a pouze moje vec.

Guest Scratch
Odesláno
Scratch: a tvůj není :xvul ?

Hurá,mám další příspěvek :D

ja s tim nezacal, tady se mas vyjadrit k tematu, nebo mlcet.... kdyz uz s tim mas takovy problem....

Odesláno

Tohle vlákno jsem otevírat nechtěl, jelikož se k p. Čáslavskému nedokážu fundovaně vyjádřit. Když ale vidím, že stále tu někdo píše, kouknul jsem a nestačím se divit. To se tu budeme asi hádat v každém vlákně? :myslim:bojim

Když už tu toto vlákno je, mělo by se diskutovat na p. Čáslavským, ne nad tím, zda to tu má být nebo sbírat příspěvky :roll

Odesláno

tak nejdřív k tématu, pana Čáslavského jsem měl rád. Mám rád staré filmy a dokumenty díky němu zase o něco více. Jeho hledání ztraceného času, nebo pořady o řekách, stavbách přehrad mě hodně bavily. Mrzí mě, že odešel, notabene že 75 let není zas tak moc, v tomhle věku bych měl jít do penze.

Tak a teď k tvému příspěvku, MilaneF1. Nemusíš reagovat na všechno, ono, ač si to nemyslíš, to mravokárcovství, které v poslední době okolo tebe poletuje, ti moc nepřidává. Jestli sis nevšiml, nikdo se zde nehádá. Takovýhle výměn názorů alias offtopiců je v každém vlákně několik.... Od toho tu máme tlačítko hlásit a moderátor, uználi to za vhodné to uvede do pořádku a všechny srajdy offtopic smázne

Odesláno

Jak jsem očekával,tak potrefené husy se ozvaly:)

Ale nic ve zlém.

Reagoval jsem na to,protože příspěvky už nebyly k tématu (můj také ne).Takže at si každý zakládá vlákno o čem chce,je to pokec a máme svobodu slova.

Na druhou stranu se tu občas stane,že někteří členové se pasují do jakési role mravokárců a jakmile se někdo nedrží tématu,tak ho kritizují.

Abych zbytečně nezbíral příspěvky,tak už se k tomuto vyjedřovat nebudu.

Pana Čáslavského jsem si vážíl,protože v životě něčeho dosáhl.

Guest Scratch
Odesláno

no, vystoupil jsi taky jako mravokarce, ale konecne veta k tematu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...