Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj...ja som to mal tiez je to tak na 90 percent senzor ABS...nejde senzor nejde ABS a tym padom ani ESP...senzor je Halova sonda a zmeras ju ohmetrom ....zadne senzory su pod krytkou pod zadnymi sedadlami tam je dobry pristup to si pamatam ale menia sa zle lebo som musel povolovat nadrz aby som ho vymenil....porovnaj si senzory medzi sebou hodnoty a ten co sa lisi ohmicky je spatny...snad to pomoze...ale ako zakon schvalnosti to bude zadny tie sa fakt menia zle neviem ako predne:papa

Odesláno

Ahoj,,nedávno jsem řešil stejný problém.A zjistil jsem vadný brzdový spínač pod pedállem,stačil ho vyjmout a prostříkat kontoxem a párkrát procvakat,,Od té doby (cca 3 měsíce klídek)..Poznal jsem to ve zpětném zrcátku,že při rychlém(prudším)sešlápnutím brzdy se mi třetí brzdové světlo rožnulo se zpožděním(prostě blbej kontakt spínače)..

:papa:papa

Odesláno

Tento problém jsem měl taky, byl to brzdový spínač. K novému spínači je přibalen kousek kabeláže, která se připojí mezi stávající kabeláž a spínač. Je tam nějaké odrušení, které v té staré kabeláži není. Pokud si dobře pamatuji, tak závada není v diagnostice pod ABS, ale v sekci MOTOR.

Odesláno

Tak už se to děje i mě. Při lehkém brždění vyskočí hláška ESP/ASR a rozsvítí se na displayi mezi budíky trojúhelník s ESP. Nedá se určit co to způsobuje, prostě se to stane absolutně nahodile. Zkusim nejdříve ten spínač brzdy prostříknout, případně za 880,- koupit nový a pak se uvidí co dál. Jinak se asi budu muset vypravit za Honzou aby jsme se na to mrkli. ;)

Odesláno

Ty jseš ale rychlík:D

Stejně se asi brzy za tebou vypravím ať se spínač podaří nebo ne. Vrátila se mi totiž stará známá závada na parkovacím asistentu a už zase nefunguje. Dokonce jsem i měnil kabelový svazek a stále nic.

sorry za :xvul

Odesláno

Jinak v Autokelly brzdový spínač cca 300Kč. Akorát už není pod modelem 407 ale pod ostatníma . např 307, nebo citroen pasuje jezdím sním už od listopadu. Jo a nemusíte se bát rozebrat ten co tam je, jde to dobře taky se sním nemá moc co stát nic zněj nevyskočí.

[upravil dne 7/1/13 20:15 od bart.lbc]

Odesláno

hledal jsem ho tam pod oem číslem a našel jsem ho za cca 800,- ale není skladem v celý ČR. Můžeš mi sem napsat číslo, zítra si ho objednám, Nechce se mi platit 800,- za novej v Peu když můžu mít z kelly za 300,- + slevu na club.

Díky

Odesláno

Super díky moc za info, zítra ho tam nahodím a doufám že hláška zmizí. Protože to za 90% bude ono, všiml jsem si že mi občas nesvítí brzdovka.

Odesláno

Když jsem rozdělal ten můj starej tak mu nic není. Jo ale pokud se ti nerozsvítí světla tak asi bude opálený. Jak říkám, šlo by ho vyčistit. Mě to házelo chybu abs esp ale bylo to tím bordelem na náboji kola, spínač mi nepomohlo vyměnit ale nechal jsem ho v autě takže maká. Původní mám v šuplíku. tak ať se ti to podaří opravit.

Odesláno

ako dostanem spinač vonku ide to len rukov ? mne tieš nesvieti brzdove svetlo a vyhodi chybu ESP ASR a sem tam asi ked nesvietia svetla tak mi hlasi aj chybu tempomatu je to v takych intervaloch MOžE TO BYť ZLY BRZDOVY SPINAč? DIKI

Odesláno

Zdravim,

tak mne vyskocila pred tyzdnom tato hlaska, dnes som to zdiagnostikoval a je to zrejme snimac natocenia uhlu volantu. ABS mi normalne funguje. Hlaska je snimac natoceni uhlu volantu vnitrni zavada. Pocul som ze tie snimace zvyknu odchadzat a menia sa komplet packy pod volantom, takze sa tesim. Kym najdem moj typ tak aj osediviem :P

Odesláno

Pokud máš sedan, tak ten COM je o hodně levnější než do SW. Když jsi byl na dia, tak jste měli zkusit ten snímač úhlu volantu zkalibrovat, třeba by to pomohlo.

Odesláno

Bol som v Peugeote v Presove aby mi to este odobrili, mam tam znameho a vravel mi, ze to neslo skalibrovat. No neviem na dia som pozeral hodnoty ktore vyhodilo pre natocenie kolies tak tri kolesa mali rychlost 7km/hod. a prave predne malo 21 km/hod. nie je problem aj v pravom prednom snimaci napr.? ale snimac hlasi trvalu vnutornu zavadu tiez tak neviem teraz.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...