Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik je nás na clubu motorkářů?

Recommended Posts

Odesláno
Pěkně zaparkovaný :D
Joo chlape do Ducati jsem ještě větší blázen než do Coupe :mrk

Ale pouze do těch starých Ducati, to co ta fabrika vypouští mezi lidi dnes mě už absolutně neoslovuje... :fnuk

Odesláno
co jezdíš za pneu? jen řezaný slicky nebo co je tohle?
Jo na té foto je zrovna nějakej řezanej Dunlop, ale zrovna ted mám na moto obyčejný gumy - Metzeler Racetec na 748 a Bridgestone Battlax na 996 - jsou to jedny z nejlepších lepivek od těch konkrétních značek, takže jízdní vlastnosti skoro jak slick, ale bez problémů na STK nebo s policajtama a hlavně - já jezdím fakt moc málo a já bych slick vyhodil dřív kvůli stáří, než kvůli sjetí :roll Proto vozím homologovaný gumy. Letos např. na 748 - 1400 km, na 996 - 900 km, na skůtru 5300 km.

Ještě že ty Duciny nebudu prodávat, protože bych tam musel přitočit kilometry, bo by mi nikdo nevěřil že je tam tak málo najeto :D :D :D :D :D :D :D

Odesláno
V cem jsou ty novy vlastne lepsi? jen design? vykon maji cca stejny, ne?
Lepší jsou komplet ve všem - výkon, krouták, hmotnost, brzdy, podvozek, elektronika (kontrola trakce, anti wheelie, quick shifter atd.), poruchovost, náklady na provoz,... ale nemá to tu duši a charizma...

Je to něco jak u Coupe... 406 Coupe dělal Pininfarina a žádnej další Peugeot to už nepřekoná. modelovou řadu 748 / 916 / 996 / 998 dělal Tamburini a žádná Ducna to už nepřekoná...

PS: to je jen můj názor tak mě nebijte :D :D :D :D :D

Odesláno

Joo chlape do Ducati jsem ještě větší blázen než do Coupe :mrk

Chápu,mě se mašiny líbí taky moc ale na to už bych neměl vůbec čas takže mě to nechává klidným...zatím :)

Odesláno

Jezdím, jakmile to trošku dovolí počasí. Po lese a polňačky mám Yamahu XT600E (Byl jsem na ní i v Chorvatsku) a od letoška mám k tomu i cestovnější Trimph Tiger 885i (Motor je tam jak ve fábiích, 3 válec :aut)

Odesláno
Jezdím, jakmile to trošku dovolí počasí. Po lese a polňačky mám Yamahu XT600E (Byl jsem na ní i v Chorvatsku) .....)

Do Chorvatska po polňačkách to muší bejt adroš

Odesláno

To Go-play. Říkají, že to má výhody 2válu a 4 válu. Takovej kompromis. Zátah jako 2válec, a kultivovanost 4 válce. Je pravda, že to má krásnej tah od spodu, žádné vibrace a prostě to jede pěkně :).

To Medvěd. Do Chorvatska to bylo samozřejmě po normálních cestách, to jsem ještě na cestování neměl nic jiného, ale tak i tak to adrenalin byl ;)

Odesláno

Speeda ani ne, já spíš pokukuju po Streetu. On přece jenom ten litr je litr a po zkušenosti kdy jsem měl půjčenou R1 ZX9 si nedovedu představit, že na nečem podobně silným jezdím. Dle slov kolegu....jede to jak ku..a furt :) Ale mamina má Speed Triple, převrtanýho na 1200 a nestěžuje si :) Dávali tomu označení Speed triple HTP

Odesláno
Jednou bych chtěl vyzkoušet Speed Triple, to musí být mazec ten třívál :)
No nevím, kámoš to má, chválí si ovladatelnost, ale zase že by to jelo tak geniálně a skloubilo to výhody V2 a 4válce, to ne, jede to prostě jak něco mezi. A zvuk to má teda divnej a hlavně to je pěkně hnusný - i když to je otázka vkusu, zase ten kdo ho má, se opravdu odlišuje. A ještě jedna věc, všechny ty Triumphy docela dost žerou, pod 7 se s tím člověk nedostane. Jinej kámoš měl hodně let Tridenta 900 a taky - pod 7 ani kdyby jel kochačku jízdu.
Odesláno

To Ducatista. Z vlastní zkušenosti, když jedu na delší trasu, tak mi to sežere míň jak Xtčko. Ale podle jiných je to tím, že starší kousky jsou karburátory, a ty papají. Vstřikování je už na tom o dost líp. Zvuk se mě líbí tak jak to je ze serie, a je to i o tom odlišení :aut. Bylo zavírání silnic v Olomouci, a motorek tam bylo přes 700, ale Tigerů by člověk napočítal na jedné ruce ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...