go.play Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 co jezdíš za pneu? jen řezaný slicky nebo co je tohle? Citovat
Ducatista Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Pěkně zaparkovaný Joo chlape do Ducati jsem ještě větší blázen než do Coupe Ale pouze do těch starých Ducati, to co ta fabrika vypouští mezi lidi dnes mě už absolutně neoslovuje... Citovat
shwaara Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 V cem jsou ty novy vlastne lepsi? jen design? vykon maji cca stejny, ne? Citovat
Ducatista Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 co jezdíš za pneu? jen řezaný slicky nebo co je tohle?Jo na té foto je zrovna nějakej řezanej Dunlop, ale zrovna ted mám na moto obyčejný gumy - Metzeler Racetec na 748 a Bridgestone Battlax na 996 - jsou to jedny z nejlepších lepivek od těch konkrétních značek, takže jízdní vlastnosti skoro jak slick, ale bez problémů na STK nebo s policajtama a hlavně - já jezdím fakt moc málo a já bych slick vyhodil dřív kvůli stáří, než kvůli sjetí Proto vozím homologovaný gumy. Letos např. na 748 - 1400 km, na 996 - 900 km, na skůtru 5300 km. Ještě že ty Duciny nebudu prodávat, protože bych tam musel přitočit kilometry, bo by mi nikdo nevěřil že je tam tak málo najeto :D :D :D Citovat
Ducatista Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 V cem jsou ty novy vlastne lepsi? jen design? vykon maji cca stejny, ne?Lepší jsou komplet ve všem - výkon, krouták, hmotnost, brzdy, podvozek, elektronika (kontrola trakce, anti wheelie, quick shifter atd.), poruchovost, náklady na provoz,... ale nemá to tu duši a charizma... Je to něco jak u Coupe... 406 Coupe dělal Pininfarina a žádnej další Peugeot to už nepřekoná. modelovou řadu 748 / 916 / 996 / 998 dělal Tamburini a žádná Ducna to už nepřekoná... PS: to je jen můj názor tak mě nebijte :D :D Citovat
John Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Joo chlape do Ducati jsem ještě větší blázen než do Coupe Chápu,mě se mašiny líbí taky moc ale na to už bych neměl vůbec čas takže mě to nechává klidným...zatím Citovat
Y2K Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 mna napriklad oslovuje 848 alebo Streetfighter A neserte....je zima, moto v garazi [upravil dne 27.12.2012 22:18 od Y2K] Citovat
Ducatista Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Pěknej žlutásek... dej tam monoposto Na Ducati jezdit ve dvou s biposto sedadlem je stejně sebevražda... Citovat
Y2K Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 tu akoze sedacku tam neni ani vidno ked je zlta a obcas sa niekto aj zvezie tak necham tak mam aj viac lepsich foto ale nie na tomto compe Citovat
go.play Odesláno 28. prosinec 2012 Autor Odesláno 28. prosinec 2012 taky jsem přemýšlel o krovce, ale ty prachy co za to chtěj .... nechal jsem tam sedačku a občas jsem svezl nějakou žížalu Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 manzelka mi na kusu plastu asi sedet nebude :D:D:D Citovat
Opl405 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Jezdím, jakmile to trošku dovolí počasí. Po lese a polňačky mám Yamahu XT600E (Byl jsem na ní i v Chorvatsku) a od letoška mám k tomu i cestovnější Trimph Tiger 885i (Motor je tam jak ve fábiích, 3 válec ) Citovat
go.play Odesláno 28. prosinec 2012 Autor Odesláno 28. prosinec 2012 Jednou bych chtěl vyzkoušet Speed Triple, to musí být mazec ten třívál Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Jezdím, jakmile to trošku dovolí počasí. Po lese a polňačky mám Yamahu XT600E (Byl jsem na ní i v Chorvatsku) .....) Do Chorvatska po polňačkách to muší bejt adroš Citovat
Opl405 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 To Go-play. Říkají, že to má výhody 2válu a 4 válu. Takovej kompromis. Zátah jako 2válec, a kultivovanost 4 válce. Je pravda, že to má krásnej tah od spodu, žádné vibrace a prostě to jede pěkně . To Medvěd. Do Chorvatska to bylo samozřejmě po normálních cestách, to jsem ještě na cestování neměl nic jiného, ale tak i tak to adrenalin byl Citovat
Hadra Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Speeda ani ne, já spíš pokukuju po Streetu. On přece jenom ten litr je litr a po zkušenosti kdy jsem měl půjčenou R1 ZX9 si nedovedu představit, že na nečem podobně silným jezdím. Dle slov kolegu....jede to jak ku..a furt Ale mamina má Speed Triple, převrtanýho na 1200 a nestěžuje si Dávali tomu označení Speed triple HTP Citovat
Ducatista Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Jednou bych chtěl vyzkoušet Speed Triple, to musí být mazec ten třívál No nevím, kámoš to má, chválí si ovladatelnost, ale zase že by to jelo tak geniálně a skloubilo to výhody V2 a 4válce, to ne, jede to prostě jak něco mezi. A zvuk to má teda divnej a hlavně to je pěkně hnusný - i když to je otázka vkusu, zase ten kdo ho má, se opravdu odlišuje. A ještě jedna věc, všechny ty Triumphy docela dost žerou, pod 7 se s tím člověk nedostane. Jinej kámoš měl hodně let Tridenta 900 a taky - pod 7 ani kdyby jel kochačku jízdu. Citovat
go.play Odesláno 29. prosinec 2012 Autor Odesláno 29. prosinec 2012 tak to já se pod 7 taky nedostanu, ale tak u motorky tohle neřešim Citovat
Hugo Boss Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Já jezdím už asi sedmou sezonu... už delší dobu mám gsxr 600 k6 Citovat
Opl405 Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 To Ducatista. Z vlastní zkušenosti, když jedu na delší trasu, tak mi to sežere míň jak Xtčko. Ale podle jiných je to tím, že starší kousky jsou karburátory, a ty papají. Vstřikování je už na tom o dost líp. Zvuk se mě líbí tak jak to je ze serie, a je to i o tom odlišení . Bylo zavírání silnic v Olomouci, a motorek tam bylo přes 700, ale Tigerů by člověk napočítal na jedné ruce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.