Charlie 1 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Nemas v prdeli to ovladani rychlosti ventilatoru?ja kdyz u obou aut dam topeni na maximum a zapnu naplno vetrak,tak za chvilku se mi skoro skvari nohy musis dat rychlejsi otacky vetraku i teplotu....kdy mas menit tu nadrz lpg? Citovat
Lihous Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Ja dnes trosku laboroval s tim topenim k noham a za cca 30km jizdy kdy venku bylo kolem -8°C jsem mel vzadu na koberci na podlaze od 12-14°C kde klapka na klimatroniku byla jen na nohy tedy dolu teplota nastavena na 24°C nechano v automatu a vydechy na palubce privreny zhruba na 1/2. Foukalo to tak nejak vsude stejne a teplota ve predu pohodova-jezdim jen v letnich botech Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 dnes jsem zkoušel zavřít boční výdechy,dal foukání na sklo a ty trojuhelníky foukaly jak blázen.... Citovat
Smudla_22 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 A jsem v pr... Dnes jsem si cestou chtěl přitopit, otočil jsem větrák na max a po chvilce mi chcíp Jak nejlíp se dostanu k větráku, abych zjistil jestli je po něm? Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Sundas zespoda koberec co je pod kastlikem na 3 namckavaci cudly a pak ho tam uvidis mozna bude stacit prihnout kontakty,nebo se ti posralo to kolecko ovladani vetraku na stredovym panelu,myslim ze tam jsou nejaky lanka zkusil bych nejdriv prihnout ty kontakty na konektorylu,co pojistka? Citovat
Smudla_22 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Nevíš která pojistka to přesně je? Koukal jsem do \"Jak na to\" amají to ňák pomotané či co, protože píšou pojistková skříň před spolujezcem. A když koukám na pojistky tak vypadají všechny OK Je možné že má mít 40A? To kolečko doufám že né a kdyby tak by snad aspoň v jedné poloze mohl fungovat [upravil dne 28/1/13 10:09 od Smudla_22] Citovat
Lihous Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Oni to maji udelane pro pravostrane rizeni tak ze u spolujezdce Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Nebo ti odesel ten regulator vetrak, bud novej za 1800 nebo starsi ale myslim ze jsou 2typy se zelenyma kontaktama a cernyma mam tu 2 jednotky topeni z muxu kdyby to byli kaput... Citovat
chanchez Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 to ti moc nepomoze dat tam velke rury ,lebo vykon ventilatora bude vzdy rovnaky a viac vzduchu tam nedostanes musis rucne pozatvarat vyduchy na palubovke aby si dostal viac vzduchu dole na nohy no, ale čistě teoreticky by mohly pomoct užší roury, ventilátor sice bude mít pořád stejnej výkon, ale vzduch bude proudit menším průřezem a výstupní tlak by měl být stejný. Teda myslím:myslim [upravil dne 28/1/13 14:32 od chanchez] Citovat
krtek 2 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 no ked das tensiu ruru nezmeni sa ti mnozstvo vzduchu(vykon) ktore tam pride ale tlak sa ti zvysi (prud vzduchu),podla mna je to zbytocna spekulacia ,treba vymenit kabinovy filter aby bol dobre priechodzi a zatvarat vyduchy na palubke aby vsetok vzduch siel na nohy a basta Citovat
Smudla_22 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Nebo ti odesel ten regulator vetrak, bud novej za 1800 nebo starsi ale myslim ze jsou 2typy se zelenyma kontaktama a cernyma mam tu 2 jednotky topeni z muxu kdyby to byli kaput... To zatím pořád nevím co mi odešlo k větráku jsem se dostal, ale nepodařilo se mi rozepnout ani jeden konektor přes ty jejich zámky jsem se prostě nedostal konektory i kabeli vypadali OK Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Co na tom je rozepnout konektor,ty mas olsovy ruce..... zajed k Vecerovi at Ti to promeri a prihne kontakty...jak muzes ted bez vetraku jezdit se ti to musu mlzit jak prase..... Citovat
Smudla_22 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Ne ale ty patenty s přístupem jak k penězům jsou na ...... JJ k Večeřovi půjdu až se uzdraví. Kupodivu se to ani moc nerosí, ale nesmí člověk zastavit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.