gronholmm Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Mám problém. Když se mi zamlží auto a chci ho odmlžit tak čelní okno odmlžím ale nejsem schopný odmlžit přední boční okna. Ty výdechy co jsou na palubovce mi nefoukají. Je tam něco co to může blokovat? Nebo jakým způsobem je ten vzduch tlačen do těchto výdechů? Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 máš otevřený výdech?máš foukání zaplý na sebe?v nejhorším vypadlá hadice z výdechu.... Citovat
Dančák Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Všechno pohání vnitřní ventilátor, vyzkoušej jestli ti fungují rozdělovací klapky vzduchu, pusť ventilátor naplno a měň směr foukání (u aut. klimy vždy chvilku počkej) a sleduj jestli se proud vzduchu mění (já to měl rozbitý ale zasekl se mi ve správné poloze a nepoznal jsem že negunguje - až na diag). Jinak k těm výdechům na palubce vede od středovýho panelu pod palubkou plastové potrubí, ještě zkoukni jestli ti funguje otevírání/zavírání samotnýho koncovýho štělování a zkontroloval bych i kabinový filtr jestli není ucpanej.... Citovat
Lihous Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Nevim jakou mate klimu ale u naseho zmacknu jen \"tl.predniho okna\" / mame klimatronik a o vse ostatni se postara ventilator a zpravidla klima-i v zime. No a kdyz je hotovo tak to vypnu. Citovat
gronholmm Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 manuální klima. Všecno ostatní jde Jde mi to na nohy, na sklo, do kabiny jen ne ty co jsou na přístrojovce. vypadlá hadice by mohla být ale najednou u obou? A jak se k nim dostanu? Citovat
Lihous Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Postit klimu?? (Jen napad) [upravil dne 27/12/12 16:14 od Lihous] Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 po oddělání schránky spolujezdce koukneš pod palubku a uvidíš průsvitnou \"nohavici\" Citovat
Dančák Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Najednou u obou to se mi nezdá....takže na směrování vzduchu máš manuální táhla? Mění se ten proud vzduchu když s tím hýbeš? Nemáš zaseklej ten koncovej štelovák? Ty průsvitný nohavice jsou tam zajištěný, by neměly jentak vypadnout....jinak stačí odloupnout ty boční krytky palubky když otevřeš dvěře a ty novavice uvidíš.... Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 a u řidiče? U řidiče to zatím neřeš, stejně to tím není [upravil dne 27/12/12 17:24 od koblih69] Citovat
Dančák Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 u řidiče to samý a jestli to chceš zkontrolovat i u střed. panelu tak sundej tapec nad nohama Citovat
gronholmm Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Co čím není? Teda teď nevím jestli myslíme to samý jedná se o ty pevný výdechy co je jeden nad přístrojovkou a druhej vedle bagu spolujezdce Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Pokud ty hadice někdo neodpojil schválně tak jistě sama nevypadla. Zkontroloval bych ovládání - jestli ovladač opravdu hýbe klapkou. Citovat
Dančák Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Tak ty pevný výdechy jdou odpředu od founkání na okno, takže jsetli to fouká vepředu na okno, musí to foukat i s těhlech....ale nemají skoro účinnost:D lepší tam nastavit ty jak se o nich celou dobu bavíme:D:D Citovat
gronholmm Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 No ale já myslím tyhle. Mě nefoukají vůbec a těm nastavovacím trvá dlouho než odfouknou prostor abych viděl do zrcátek Citovat
Lihous Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Jeste me napadlo Co \"pylovej filtr\" a samotne otacky motoru? Citovat
gronholmm Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 No pylovej je nedávno novej a otáčky jsou v pohodě? co by to mohlo mít za souvislost? Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Ty pevné v rozích palubky jsou spojené s mřížkou pod sklem. Pokud se dobře pamatuju tak skoro nefoukají... Citovat
gronholmm Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 No já dneska jel s Devilsem a tam to cítit bylo ale u mě vůbec Citovat
Dančák Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Jak jsem psal výše, je to napojený na to pod okno a to je myslím pevně přitavení k palubce.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.