Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém. Když se mi zamlží auto a chci ho odmlžit tak čelní okno odmlžím ale nejsem schopný odmlžit přední boční okna. Ty výdechy co jsou na palubovce mi nefoukají. Je tam něco co to může blokovat? Nebo jakým způsobem je ten vzduch tlačen do těchto výdechů?

Odesláno

Všechno pohání vnitřní ventilátor, vyzkoušej jestli ti fungují rozdělovací klapky vzduchu, pusť ventilátor naplno a měň směr foukání (u aut. klimy vždy chvilku počkej) a sleduj jestli se proud vzduchu mění (já to měl rozbitý ale zasekl se mi ve správné poloze a nepoznal jsem že negunguje - až na diag). Jinak k těm výdechům na palubce vede od středovýho panelu pod palubkou plastové potrubí, ještě zkoukni jestli ti funguje otevírání/zavírání samotnýho koncovýho štělování a zkontroloval bych i kabinový filtr jestli není ucpanej....

Odesláno

Nevim jakou mate klimu ale u naseho zmacknu jen \"tl.predniho okna\" / mame klimatronik

a o vse ostatni se postara ventilator a zpravidla klima-i v zime.

No a kdyz je hotovo tak to vypnu.

Odesláno

manuální klima. Všecno ostatní jde Jde mi to na nohy, na sklo, do kabiny jen ne ty co jsou na přístrojovce. vypadlá hadice by mohla být ale najednou u obou? A jak se k nim dostanu?

Odesláno

Najednou u obou to se mi nezdá....takže na směrování vzduchu máš manuální táhla? Mění se ten proud vzduchu když s tím hýbeš? Nemáš zaseklej ten koncovej štelovák? Ty průsvitný nohavice jsou tam zajištěný, by neměly jentak vypadnout....jinak stačí odloupnout ty boční krytky palubky když otevřeš dvěře a ty novavice uvidíš....

Odesláno

Tak ty pevný výdechy jdou odpředu od founkání na okno, takže jsetli to fouká vepředu na okno, musí to foukat i s těhlech....ale nemají skoro účinnost:D lepší tam nastavit ty jak se o nich celou dobu bavíme:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...