Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pani potrebujem radu pri cuvani som jemnulinko ťukol do pouličnej lampy a v tu chvilu mi vyhodilo chyba parkovacieho asistenta vobec mi neidu čidlá ani mi neukazuje na disley nefunguju ani v predu a ani vzadu ale na 100 percent som pri cuvani nedotkol čidiel ale medzi nimi a naraz bol naozaj jamnulinky ani som neošrel lak prosím da sa to nejako vyresetovať alebo čo mam s tym robiť dakujem

ps: servis by som chcel riešiť až v druhej rade

alebo ak je niekto na to fachman v okoli Martina prosim keby sa mi na to pozrel

[upravil dne 27/12/12 13:46 od donald75]

[upravil dne 29/12/12 20:09 od donald75]

Odesláno
Chtělo by to kouknout na diag co to hlásí. Já bych typoval, že ten náraz 1-2 čidla uvnitř poškodil.

a to by nešli ani v predu parkovačky??? lebo mne neidu vobec

a ak to by stačilo vymeniť tie čidla??? a kde by som ich teda zohnal aby pasovali ????

[upravil dne 29/12/12 22:10 od donald75]

Odesláno
Kdybys místo zakládání nového vlákna použil \"Hledat\" a pokračoval v založeném, kde je všechno popsaný, už bys to všechno věděl.

dik za vlakno ale bohužial toto som si našiel aj aj ale tam vobec nie je ten moj problem sorry a dakujem

a v tomto vlakne nie je 807 \"Tady jsem našel montážná návod, ty folie s ryskama jsou součástí balení.

http://img855.imageshack.us/img855/6711/estacionamento3.pdf

Není teda kompletní ten návod.\"

[upravil dne 30/12/12 12:34 od donald75]

Odesláno

V každém případě si sežeň někoho s diagnostikou, aby ti zjistil kde je problém. Toto vše je jenom hádání. Při poruše čehokoliv v systému parkovacího asistenta dojde k deaktivaci celého systému.

Odesláno
V každém případě si sežeň někoho s diagnostikou, aby ti zjistil kde je problém. Toto vše je jenom hádání. Při poruše čehokoliv v systému parkovacího asistenta dojde k deaktivaci celého systému.

dakujem konečne nejaka konkretna odpoved dakujem

Odesláno
Donald75:

A co Ti včera psal Koblih69 a hned po něm předseda? Abys to napojil na diagnostiku. :myslim

ved ano no bohužial v servise až po novom roku a žena sa teraz boji jazdiť chcel som to stihnuť ešte pred novym rokom

Odesláno

Donalde, manželka si zvykne i bez pípáků, já je tam nemám a manželka jezdí v pohodě, jen občas asi takhle valí oči :o, ale zatím žádný větší škody :mrk

Ale abych se přiznal, tak uvažuju o couvací kameře.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...