Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych clenov tochto fora a v prvom rade Vam chcem zazelat prijemne prezitie vianocnych sviatkov a stasny novy rok a vela km bez zavad :)

Takze mame tu problem s mojou 407 a chcel by som zistit ci uz niekto riesil podobny problem a ak ano na co sa mozem pripravit resp. moja penazenka.

auto sa chova za jazdy normalne a zvuk pri volnobehu je tiez normalny ale teraz ten problem ked zaradim 1 alebo spiatocku to je jedno a pustam spojku tak to vydava strasne zvuky! nahral som to aj na video.

http://www.youtube.com/watch?v=tFaMod8GWOY&feature=youtu.be

Co to moze byt? za info dakujem a este raz prijemne sviatky

[upravil dne 26/12/12 14:15 od Andrej 28]

[upravil dne 26/12/12 15:03 od Andrej 28]

[upravil dne 26/12/12 18:16 od Andrej 28]

[upravil dne 26/12/12 18:17 od Andrej 28]

Odesláno

No podľa mňa to bude spojka, alebo zotrvačník.Treba počkať na dalšie vyjadrenia členov.Treba upraviť názov vlákna napr,divný zvuk pri zaradení atd.Viac to napovie o vlákne.Pekne ťa vítam na fóre.

[upravil dne 26/12/12 15:26 od janik6163]

Odesláno

Pokud se ozývá ten zvuk pri vyšlápnutí spojky, bez ohledu na to, zda je nebo není zařazena rychlost, tak by to mohlo být spojkové ložisko s opotřebenými prsty talířové pružiny, nebo i dvouhmotový setrvačník. Pokud to dělá jenom při zařazené jedničce nebo zpátečce, tak by mohl být problém v převodovce.

Odesláno

No nedúfaj v to spojkové ložisko, je to zotrvačník. Úplne presne som cez leto riešil tento problém, presne takto sa mi to tiež správalo. Po rozobratí bol zotrvačník K.O., spojka bola v dobrom stave, ale vymenil som už komplet novú sadu, nech je pokoj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...