HC MAREK Odesláno 26. květen 2015 Odesláno 26. květen 2015 Ahoj ,skúšal som aktivovať denné svietenie ,to fachčí ,svetlá svietia po naštartovaní motora ale svietia aj budíky. Chcem sa opýtať či sa to dá spraviť tak aby budíky svietili až keď sa zotmie, samozrejme na páčke je to aktivované. Citovat
kranky Odesláno 27. květen 2015 Odesláno 27. květen 2015 ak mas na 307-me svetelny senzor tak sa to da, ale len cez diagnostiku pre ake auto to je, v podpise mas 406-u, akurat pozeram Citovat
HC MAREK Odesláno 28. květen 2015 Odesláno 28. květen 2015 Je to 406 , má tiež svetelný senzor a je MUX tak by som chcel vedieť či by to šlo, samezrejme cez dia. Citovat
Saxon Odesláno 17. září 2019 Odesláno 17. září 2019 Dobry den, tak jsem se dnes snažil pomocí DIA aktivovat denni sviceni na svem Peugeotu 307 sw r.v 2000 2.0 79kw Postup jako uvadi kacaba12, bohuzel mi to stale nefunguje. Mam dotaz, zda musi byt aktivovan i snimac svetelne intenzity? Nemam automaticke rozsveceni svetlometu a ani destovy senzor. Dekuji za odpovedi. Citovat
kacaba12 Odesláno 25. září 2019 Odesláno 25. září 2019 (upraveno) Ahoj, v jakém programu jsi chtěl aktivovat denní svíce. Pokud nemáš senzor tak snímač intenzity aktivovat nemusíš,ale pokud jsi děláš vše sám tak zkusím všechny možnosti a pokud ničeho nedocílím tak vrátím nastavení spět. Upraveno 26. září 2019 uživatelem brixtr necituj předchozí příspěvek Citovat
Saxon Odesláno 25. září 2019 Odesláno 25. září 2019 Ahoj, dekuji za odpoved. Delal jsem to v Lexia 3 PP2000. Citovat
t0m@s Odesláno 26. září 2019 Odesláno 26. září 2019 @HC MAREK dá sa nastaviť regulovanie osvetlenia interiéru na základe slnečného senzora, t.z. svietiť Ti bude tak či tak všetko, ale keď je svetlo tak na max (ako klasicky bez svetiel) a pri zotmení budeš vedieť regulovať nastavenie gombíkom na budíkoch. Niekedy keď sa zotmieva to vie byť však otravné, keď sa elektronika nevie rozhodnúť, či je svetlo, či tma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.