Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chlapy chci se zeptat, za pár dní si budu kupovat 405ku GLD a nedávno jsem prodal svou 406ku a zůstaly mi doma alu R16. tak jsem se chtěl zeptat když na to obuji pneu 205 45 tak jestli by tam pasovaly tím myslím ET. kdysi jsem měl 405ku na R15. s 205.50.15 a bylo to v pohodě ale nevím jaký má et. 405 ty kola co mam mají ET. 15

Odesláno

Et asi bude malý, myslím že by mělo být 28, ale fakt si nejsem jistej. Kola budou trochu vic venku. Kromě toho to gld je 1,9d, takže dost slabý a s tema 16kama to bude úplná mrtvola.

Odesláno

s motorem bych si starost nedělal 195ky není velká šíře a mrtvola to je i na 14 měl jsem to dva roky tak vím co to bude za tahač a hlavně to bude jezdit jen po městě, s tak starým autem nemůžu vyjet někam do světa by se to rozpadlo a já bych si orval prdel o asvalt i když teda on vypadá docela hodně dobře ale bude do něj nejspíš prt když je to pomalu za odvoz

Odesláno

ET je v pohodě, pokud se nepletu, origo plechy 14\" mají ET 24, tedy stejné jako 306tka. ET 15 je poté ideál a guma 205/45 nebo 195/45 bude OK. Samozřejmě to bude línější, ale nemohu fundovaně soudit u holého dieselu. Ale nehraje roli jen šíře gumy, ale také hmotnost kola.:myslim

Odesláno

při patnáctkách mám psané v TP gumy 195x55...alternativa při čtrnáctkách 185x65 (originální předpis od PSA)....16ky byly na Téčku...takže bych se toho moc nebál...jen ty gumy nevím jaké na to..asi 205x45

Odesláno

bude to kára ona je docela zachovalá a má tu pěknou červenou barvu papírově je to r.v.92 ale co jsem koukal je to ještě ta stará kastle tak si myslím že to auto bude starší ale to neva dozadu mam origo křídlo a s těma 16kama to bude vypadat jako Téčko akorát když to zadupnu tak to Téčko to asi nebude :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...