koblih69 Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Jojo to je MAP - snímač tlaku, resp. podtlaku. Citovat
Dawee_CZ Odesláno 22. prosinec 2012 Autor Odesláno 22. prosinec 2012 No a to by dokázalo chcípnout auto ? vynechávat válce atp. ? a teď jsem potkal kamaráda a ten se ptal zase svýho kamaráda kterej má toho samýho peugeota jako já že je to lambdou.. co je na tom pravdy ? a jak popřípadě vyskratovat lambdu abych zjistil jestli to jde ? kolik drátů do ní vede a který spojit/rozpojit ? Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Bez diag je to jen plácání a vyhazování peněz. Citovat
Dawee_CZ Odesláno 22. prosinec 2012 Autor Odesláno 22. prosinec 2012 tak vyskratovat lambdu je zadarmo a odpovíš mi prosím na ty otázky ? Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Proboha co to je za kraviny dobrovolně zkratovat vstup Řídící Jednotky? Citovat
Dawee_CZ Odesláno 22. prosinec 2012 Autor Odesláno 22. prosinec 2012 jaký kraviny ? prostě když přes lambdu prochází proud tak auto funguje jak rozepne tak chcípne.. příklad. Tak jen zkusím propojit ty dráty mimo lambdu abych zkusil jestli to je tím. Ne ? Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 A který zkratuješ vyhřívání a nebo signálový? :D:D Mimochodem Lambda sonda generuje napětí a dá sepoměrně jednoduše proměřit osciliskopem, ale to už je jiná pohádka... tohle nemá smysl - na takovým způsobu řešení závad se podílet nechci Citovat
Dawee_CZ Odesláno 22. prosinec 2012 Autor Odesláno 22. prosinec 2012 tak promiň ale zrovna v lambdě se nevyznám ale dost často to takhle někdo řešil dokonce jí i vyřadil. Snažím se to vyřešit co nejdřív než to nechat stát do novýho roku na tu diagnostiku. Moc jste mi tu zatím neporadily ale už jsem vyměnil většinu co by mohla dělat problémy ne ? Co dalšího ta lambda a ještě něco by to mohlo dělat ? Citovat
Michal.x Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 přidírající se čerpadlo v nádrži by mělo podle mě stejné příznaky nebo aspon se mi to stalo na ford focus volnoběh ok ale jak šel do tahu čerpadlo se začalo zastavovat až se zakouslo po vychladnutí ok ale je to jen zas jedna z mnoha možností Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 No a to by dokázalo chcípnout auto ? vynechávat válce atp. ? a teď jsem potkal kamaráda a ten se ptal zase svýho kamaráda kterej má toho samýho peugeota jako já že je to lambdou.. co je na tom pravdy ? a jak popřípadě vyskratovat lambdu abych zjistil jestli to jde ? kolik drátů do ní vede a který spojit/rozpojit ? kamaráde, ked ho za chodu odpojím, motor chcípne, čiže ano. Citovat
koblih69 Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Při odpojení lambdy motor chcípne? U kterého auta? [upravil dne 29/12/12 10:02 od koblih69] Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Myslel sem MAP-u, né lambdy. Asi sem zle citoval [upravil dne 29/12/12 17:57 od Ivkopivko12tka] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.