Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No a to by dokázalo chcípnout auto ? vynechávat válce atp. ? a teď jsem potkal kamaráda a ten se ptal zase svýho kamaráda kterej má toho samýho peugeota jako já že je to lambdou.. co je na tom pravdy ? a jak popřípadě vyskratovat lambdu abych zjistil jestli to jde ? kolik drátů do ní vede a který spojit/rozpojit ?

Odesláno

jaký kraviny ? prostě když přes lambdu prochází proud tak auto funguje jak rozepne tak chcípne.. příklad.

Tak jen zkusím propojit ty dráty mimo lambdu abych zkusil jestli to je tím. Ne ?

Odesláno

A který zkratuješ vyhřívání a nebo signálový? :D:D:D Mimochodem Lambda sonda generuje napětí a dá sepoměrně jednoduše proměřit osciliskopem, ale to už je jiná pohádka... tohle nemá smysl - na takovým způsobu řešení závad se podílet nechci :papa

Odesláno

tak promiň ale zrovna v lambdě se nevyznám :) ale dost často to takhle někdo řešil dokonce jí i vyřadil.

Snažím se to vyřešit co nejdřív než to nechat stát do novýho roku na tu diagnostiku.

Moc jste mi tu zatím neporadily ale už jsem vyměnil většinu co by mohla dělat problémy ne ?

Co dalšího ta lambda a ještě něco by to mohlo dělat ?

Odesláno

přidírající se čerpadlo v nádrži by mělo podle mě stejné příznaky nebo aspon se mi to stalo na ford focus volnoběh ok ale jak šel do tahu čerpadlo se začalo zastavovat až se zakouslo po vychladnutí ok ale je to jen zas jedna z mnoha možností :D

Odesláno
No a to by dokázalo chcípnout auto ? vynechávat válce atp. ? a teď jsem potkal kamaráda a ten se ptal zase svýho kamaráda kterej má toho samýho peugeota jako já že je to lambdou.. co je na tom pravdy ? a jak popřípadě vyskratovat lambdu abych zjistil jestli to jde ? kolik drátů do ní vede a který spojit/rozpojit ?

kamaráde, ked ho za chodu odpojím, motor chcípne, čiže ano.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...