Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po výměně oleje a filtrů, včetně palivového, mi po nastarotvání až do ohřátí v motorovém prostoru něco píská. Dokud nebylo takhle mokro, tak to nedělalo. Po ohřátí to přestane. Nevíte co to může být? Díky za rady.

Odesláno

To nevím, já to nedělal, dělal mi to mechanik. Psal jsem mu mail, tak uvidím, co mi odepíše. Vidíš, to mě ani nenapadlo. Já už v tom zas vidím nějakou kulišárnu za ranec peněz :-D

Odesláno

Vem 15ctku očkový klíč nasaď ho na automatický napínák a tlakem od sebe uvolníš řemen. Ten sundej, všechny kladky pečlivě očisti a odmasti a stejně tak řemen. Po nasazení zkontoluj jestli je ryska na jedné straně automatického napínáku mezi těmi 2: ryskami na protejší straně napínáku. Pokud ne tak ho můžeš tou spodní excentrickou kladkou napnout, ale spíš už bych uvažoval o novém řemenu.

Odesláno

Nevím jak přesně funguje ta napínací kladka, ale nemůže být problém v tom že by byl řemen moc naplý? Nebo naopak málo? Potom by pískat mohl i když to většinou dělá právě kladka.

Odesláno

Řemen příslušenství má automatický napínák, takže i když napneš kladku na maximum napínák to vykreje. Výsledek bude nápor na ložiska a gumu dvouhmotové řemenice, ale pískat to nebude. Ložisko alternátoru a kladky opotřebené být můžou, ale daleko častěji je vymačkaný automatický napínák, řemenice na klice, zaseknutá volnoběžka a nebo je prostě jen vytahaný řemen.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...