patulko Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Vie mi niekto poradiť čo mám robiť, keď sa mi stále otvára kufor na peugeot 307 break keď niekto vystupuje z auta? Stále sa odomkne keď niekto otvorí hociktoré dvere. Potom keď sa pohnem tak mi signalizuje, že je otvorený kufor, musím vystúpiť a znovu ho zavrieť. Citovat
lukaro Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Máš v autě na středovém panelu tlačítko pro zamknutí dveří? Citovat
patulko Odesláno 20. prosinec 2012 Autor Odesláno 20. prosinec 2012 Áno mám. Čo s tým treba urobiť? Citovat
lukaro Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 Mě něco podobného dělalo auto po koupi... Tak jsem třískl kufrem, nasedl do auta, zavřel a auto zamkl. Potom jsem nastartoval, otevřel dveře, pak znovu zavřel a bylo po problému. Mě se pořád otevíral kufr, ale jiné dveře ne nevím, jestli ti to pomůže. Třeba to u mě byla jen náhoda.... Citovat
Veverka Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 Mě se jednou při pořádným slejváku stalo, že mi do dveří od kufru (který jsem na 5 minut použil jako přístřešek, abych nezmokl) patrně zateklo do elektriky, protože to pak začalo dělat přesně to, co popisuješ: Kdykoliv jsem pak otevřel kterékoliv boční dveře (jedno zda zvenku nebo zevnitř), odemklo se celé auto (potud v pořádku), ale současně také odskočil zámek kufru... takže vystoupit, dobouchnout kufr, nasednout a jedeme. Dokud zase někdo z cestujících neotevřel některé dveře. Když jsem zkusil odemknout zevnitř tlačítkem, při odemknutí dveře od kufru opět odskočily ze zámku a zůstaly nedovřené... ...chtěl jsem to řešit za pár dní, až budu mít čas, jenže během těch 4-5 dnů, co auto stálo v garáži to zřejmě vyschlo, protože to samo od sebe přestalo a zatím se to nevrátilo. Takže moje rada, popřemýšlej, jestli příčinou nemůže být voda/vlhkost. Je-li známa příčina bude snažší to opravit. Držím palce! Citovat
patulko Odesláno 21. prosinec 2012 Autor Odesláno 21. prosinec 2012 Ďakujem pekne za rady. Som rád, že ste napísali. Možno ešte vyskúšam opýtať sa v peugeote. Citovat
backorak3 Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Zdravím všechny v tento předvánoční čas a prosím o radu.Mám stejný problém s kufrem.nejde otevřít.zevnitř jsem ho otevřel ale když ho znovu zabouchnu tak zase nejde.a k tomu nejde ani zadní stěrač a ostřikování.bylo tady řečeno o očištění kontaktů ale aby to byl stejný problém?nejde otevřít ale palub,pc hlásí otevřený kufr a ani nejde zhanout kabinové světlo.TAk nevím.poradíte jak začít?pojistky jsem skontroloval.díky Citovat
backorak3 Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Tak už dobrý.nevydržel jsem to a šel do garáže se na to podívat.sundal jsem tepacír ,vyndal jsem zámek a vyčistil a vystříkal sprejem na kontakty a hle.už to maká.jen doufám že to nebude jen na chvíli jak už to tady ve foru padlo.mějte se a hezký svátky:papa Citovat
backorak3 Odesláno 25. prosinec 2012 Odesláno 25. prosinec 2012 Tak je to tu.Opět to zase blbne.Několikrát jsem to vyzkoušel,ale druhý den jsem to zase nemohl otevřít.Kde tedy hledat závadu?se zámkem nejde ani zadní stěrač a ostřikování zadního skla.co je společné?Jak už jsem psal:kufr nejde otevřít ale pc hlásí otevřený kufr a tím pádem mi i při jízdě svítí kabinové světlo a nejde zhasnout.poradíte někdo?díky:myslim Citovat
lion307 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 mal sm podobny problem - hocikedy si riadiaca logika zmyslela (resp. dostala chybny signal) ze 5te dvere su otvorene, pritom neboli. problem bol, ze som ich ani nevedel otvorit., spinac vo dverach bol dobry, lenze ked boli akoze otvorene,, uz nebolo co otvarat. pritom boli zavrete. najhorsie bolo, ze sa to auto ani nedalo zamknut, lebo si myslelo ze tie dvere su otvorene. vtedy svieti aj svetielko v kufri a to mi za 5 dni vybilo baterku. v kkuse blikalo... vybral som teda zamok, precistil, nastriekal wd40kou, chvilu pokoj, potmo znova problemy. tak som kupil novy zamok 5tych dveri v pezote a odvtedy no problem. (35 eur) asi aj v samotnom zamku bolo nieco vadne. mozno nejaky zaoxidovany ontakt alebo co... Citovat
Martyy Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Mě světlo v kufru zase nesvítí a PP neukazuje otevřený kufr. Nevíte co rozsvěcuje to světýlko v kufru? Je tam kuličkový spínač jak na 306kách nebo už je tam něco jiného? Rozdělaný jsem to měl, ale ten kuličkový spínač jsem nenašel [upravil dne 27/12/12 07:35 od Martyy] Citovat
307rg Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 no oni by tie spínače mali byť priamo vnútri v zámku v dverách, takže sa mení celý zámok... Citovat
backorak3 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 udělal jsem stejný postup jako před tím.Sundal tapec odpojil motůrek zamykání a prostříkal sprejem na kontakty a opět to chodí.ale zjistil jsem že ty svazky kabelů byli nějaké mokré.nechal jsem tapec dole a jel na myčku.při otevření dveří mi z nich vytekla voda.nevím kudy se tam dostala ale před tím se to nikdy nestávalo. Citovat
backorak3 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 nevíte někdo kudy by se mohla dostat voda do pátých dveří?dnes zase pršelo a vyklopení dveří zase v nich voda.koukal jsem na těsnění a vypadá dobře.Díky:papa Citovat
Návštěvník Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 odstrojit dveře, jednoho s baterkou zavřít do kufru a druhej z hadicí polejvat kufr. Může tam týct kolem hřídelky stěrače, kolem podložky pod SPZ, kolem osvětlení SPZ.... [upravil dne 4/1/13 19:43 od kirkiz] Citovat
jsoftd Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Dobrý den taky mám dotaz na kufr Peugeota 307 1.4 HDi. Auto mám 3 týdny tak že vůbec žádné zkušenosti. Když jsem auto koupil prodejce me upozornil že při vetších mrazech někdy blbne zavírání kufru, při dojetí domů v dešti nešlo zavřít kufr stále odskakoval i při větší ráně. Po přečtení fóra jsem koupil WD 40 prostříkal a vše chodilo v pohodě. Jen že po týdnu (další jízda v dešti) kufr vůbec neotevřu:grr. Nevím si vůbec rady při otevření auta na dálku to jen slabě cvakne v 5 dveřích a při zmáčknutí kliky to opět jen cvakne ale kufr neotevřu. Dnes jsem ho otevřel zevnitř přez nouzové otevření sundal plast voda žádná prostříkal opět WD 40 ale nic nepomohlo do kufru se nedostanu. Děkuji za každou radu Citovat
Martyy Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Taky jsem s tím měl problémy, kufr šel jen občas otevřit, pak jsem to teda rozebral, samozřejmě ten konektor ke spínači byl celý zaoxidovaný, rozebral jsem to, vyčistil a pořád to nešlo. Zajel jsem do servisu tam to něčím vyčistili a zase to chvíli šlo. Před 2 týdny jsem si z netu z nahradnich dilu objednal celý konektor ke spínači. Starej jsem ustřihl, spojil puvodni drátky s těmi u nového konektoru a kufr šlape. I se skratem jsem měl problém, když jsem ten puvodni konektor uz nekolikrat čistil a rozebíral, tak se mi tam jednou dostala nějak voda a spínač byl pořád seplý, takže se kufr neustále otevíral. Hlavně je potřeba si prvně proměřit jestli vůbec je v konektoru ke spínači a k zámku proud [upravil dne 10/2/13 14:06 od Martyy] Citovat
vendelinek Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 když jsem koupil todlento,tak jsem jel domu a furt mi to hlásilo otevření dveří,a pokaždý sem zastavil a zavíral dveře,jednou už mě došla trpělivost a tak jsem s tim bouchnul a ono se to zavřelo,dálkovym zamkl a od tý doby se to zavírá Citovat
Martyy Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Já teď ještě řeším problém se světlem v kufru. Nesvítí Teď mám týden volno tak to asi vyřeším nějakým přepínačem a rozsvitim si kdy budu potřebovat. Dá se to světlo nějak napojit na přímo v kufru? Aby nesvítilo jen když se otevře kufr, abych si tam mohl dat ten přepínač. Protože, pokud tam nebude stále proud tak ten přepínač mi bude k ničemu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.