Radek Hurvajz Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 Medvěd tam ještě nejel, naštěstí Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 to je nejaka chranena dilna ? páč to je fakt dementni mentol sprominutim. edit to jel medved za nim pul republiky jo? [upravil dne 27/6/13 21:12 od Pe.Tr] tos mě zas dostal :D:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 No mě taky, nechcete tam hromadně zajet a trošku mu nastinit jakej je to prasák. Osobně bych se za takto odvedenou praci styděl. On ale ne, radši mi řekne dyk je to auto z 97´tak co by jste chtěl. Hlavně že tam dělá oktavku z 63´a nějakýho Maneta [upravil dne 27/6/13 22:38 od Radek Hurvajz] Citovat
Medvěd Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 To Pe.Tr - Medvěd tam ještě nejel, asi nechám udělat prahy na 406ce Mílu, když to tu tak pozoruju .... V Praze ani okolí slušného klempíru neznám. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 Ja mam pocit že neznam slušnýho klempiře v celý čr, asi zkusim švagra, nechtěl jsem mu to davat, je to v rodině a to nedělá dobrotu, ale je možný že by to bylo snad i lepší [upravil dne 27/6/13 23:01 od Radek Hurvajz] Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Medvede u Mily si priprav tak 15000 nebo ti rekne ze to nedela.... kdyztak bych ti mohl doporucit bratranka....s tim jak by to delal tak by ti vse fotil aby jsi videl co delal... Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 S Mílou jsem mluvil a vzhledem k našemu dlouhodobému přátelství bude cena o něco nižší než píšeš, ale je fakt, že nadšením z takového kšeftu kozáčka radostí tancovat nebude. Citovat
OK406 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 :(Tak i moji 406 postihla tato nemoc a to koroze prahu. Přesněji řečeno pravý práh - spodek prahu pod spolujedcem. Fotky bohužel nemám. Jsem domluven s kamarádem, co dělá plechařinu. Tak uvidím co a jak bude. Samozřejmě, že budu informovat. Jinak vloni to byl motor a letos ,,plechařina\". Ach jo. Moc velkou radost nemám (po finanční stránce). Jako bych se 406 nevěnoval! Je pravda, že delší dobu stála a tak se mi takto mstí!! A to jsem jí slíbil nový olej + filtry:D:D:D. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Oldo ber to tak není to nejnovější auto má něco za sebou ,přece je to 17 let starý auto Citovat
OK406 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Honzo:papa, všá já to tak beru. A co u tebe? Vše v pořádku? Myslím prahy a nebo plechařina;). Citovat
Guest servisman Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 bohužel auto je to poslední co mne zajímá . a co tvá STK která skončila před měsícem ,už jsi ji udělal ? Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 OKčko - pokud bude kamarád klempíř dobrej, domluv se s ním i na kontrole levýho prahu, nějak nevěřím, že by byl úplně v cajku a je asi lepší vyřešit oba jedním vrzem, než látat teď jeden a před vánocema druhej. Vím, že je to i o penězích, ale zvážil bych to (samo že je tu i řešení vykašlat se na všechno a auto dojezdit, které třeba i mně vrtá v palici, ale co dál?). [upravil dne 28/6/2013 18:32 od Medvěd] Citovat
Guest servisman Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Medvěde jsem na to obdobně jako ty, jen jsem to vystříkal ,abych to drobet zpomalil, neboť na to nemám finance .Třeba to vydrží 5 let a pak něco jiné ,pokud bude za co koupit . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 No tak jsem dneska nakoupil stabilizator koroze, zaklad a bitumen od Body a vrhnul jsem se směle na to, už při sundavaní podběhů mi bylo jasné že je ten maňas vubec nesundal, nešli povolit šrouby, byli totalně zatuhlý. Nakonec se podařilo, on si jen sundal matky ze spodního uchycení a zpatky je ani nedal, potom nějak odchlipnul podběh a namatlal tam nějakej šedej tmel, navrch, přes ten puvodní žlutej tmel pod kterým to bylo totalně rezavý, takže jsem to oškrabal, přebrousil a střiknul stapilizatorem koroze, do zitra to musi počkat, pak dam zakladovku a bitumen a budu doufat že to chvili vydrží. Zaraži mě celkem že není nikde vidět že by se ty prahy vařili, asi ty dva kusy co jsou tady na fotce které udajně vyříznul jsou z jinýho auta nebo já nevim. Omlouvam se, fotky nejsou, se zamatlanyma rukama nebudu mazat mobil, jen jedna po ošetření stabilizatorem koroze, to černý bylo předtím rezatý. [upravil dne 1/7/13 18:31 od Radek Hurvajz] Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 to máš ten stabilizátor rzi 0,5l za 140Kč??nebo jakej? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Brunox, koupený v hobby centru u Hamer za 175,-, Má tam i větší balení a samozřejmě o to dražší - http://www.vseprohobby.cz/brunox-epoxy-konvertor-rzi-sprej-150-ml.htm Citovat
h4wk3y Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Pekny, tak to asi taky dam radsi znamymu, sice o neco draz, ale snad o neco lepe... Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 ten se mi moc neosvědčil na prahách na sedanu po 2 rokách rez,ted už to budu řešit jen tim co měl Ferry Dinitrolem... [upravil dne 1/7/13 22:15 od Charlie 1] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 nj, prahy, pokud jsi je ošetřil zvenku tak to zevnitř nezastaviš Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 ne opravoval jsem rezatý místa zvenčí na hranách kde se zvedá hever nemyslím zevnitř... prej je dobrej Hamerite na rez....ale nemám osobní zkušenost...? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.