lape Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Zdravím.Přestala mě zřejmě fungovat integrovaná anténa v Nokii C2-01,prostě absolutně zmizel signál a trvá to už pár dní.Neví někdo na kolik cca příjde oprava?Na staré typy Nokií se dá koupit díl integrovaná anténa za pár korun,na můj typ jsem anténu nenašel.Nejbližší jsem našel na N C1-01,ale nevím jestli je to stejné.Telefon vypadá navenek hodně podobně,ale jak je to vevnitř netuším. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Jak víš že je to anténou, taky mohl odejit GSM modul Citovat
koblih69 Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Má smysl do tohohle mobilu investovat? Citovat
lape Odesláno 18. prosinec 2012 Autor Odesláno 18. prosinec 2012 Tak to samozřejmě nevím.Anténa byla první věc co mě napadla.Takže asi jedině to dát do opravny,ať se na to podívají,případně koupit nový mobil,pokud by byla oprava extra drahá. to Koblih:Tak samozřejmě pokud by byla oprava drahá tak ne.Jinak pro moji potřebu bohatě stačí.Měsíčně provolám max. 30 minut a to už se teda musím urvat ze řetězu,SMS je tak 50 a jinak nepoužívám žádné datové služby ani jiné vyfikundace.Takže pro mě je tento mobil ještě až moc nabušený funkcemi a hi-tech [upravil dne 18.12.2012 10:11 PM od lape] [upravil dne 18.12.2012 10:16 PM od lape] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.