Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, něco mi o víkendu na přední nápravě začalo dělat při otáčení volantem nepříjemné zvuky (poskočení pružiny).

Na nápravě mám všechno vyměněno, krom tlumičů a horního uložení. Takže to tipuji to uložení. Moje otázka spočívá:

Stačí vyměnit pouze to ložisko? Nebo se to mění komplet?

Jinak předpokládám že je nutné vyhodit čep ramena, vyhodit tlumič s pérem, stáhnout pružinu a vyměnit to. Před měsícem jsem to měl rozdělané kua :bacha:D

post-2674-14109628589317_thumb.jpg

Odesláno

stači ložisko.. ale ak bude nejako extremne poškodene uloženie tak ložisko nestačí :) ale malo by stačiť samotne ložisko...ono je to videť tak že zdvihneš auto a pozeraš sa zospodu a točiš volantom...(bude to tak skákať)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vypadá to, že mě to taky čeká. :( Ale jelikož se do servisu dostanu tak za 14dní, tak se raději chci zeptat, jak vidíte tuto závadu jako nebezpečnou? Můžu s tím ještě těch 14dní odkroužit, nebo hrozí nějaké horší poškození?

Dave_GTI: měnil si teda jen to ložisko?

Odesláno

toz asi tak vymenil bych co nejdriv a do vymeny jezdil co nejmin, neni prijemne, kdyz zustanes viset nekde kvuli prasklymu peru, nehlede na nebezpeci prorazeni pneumatiky, zniceni disku, pretrhnuti brzdove hadice ci roztrzeni manzety na homokinetaku, kdyz ta pruzina praskne, za jizdy pak obvzlast

Odesláno

Určitě se z mé strany nejedná o nějaké schválné prodlužování této závady, budu se to snažit odstranit co nejdřív a do té doby omezit ježdění na mininum. Šlo mi spíš o to, zjistit, jak velký problém to pro mě znamená. To už vím, takže vám děkuju za info. ;)

Odesláno

Mi to nevrže pořád, jen občas. Ale vyměnit se to musí...

Jenže jak jsem psal, prostory schází... Jsem zvyklý si vše dělat sám a teď se stěhuji, garáž obsazená bordelem a do toho oprava budoucích prostor.......

Asi to budu muset se sebezapřením dát někam do servisu :aut

Na kolik to tak vyjde? Jak jsem psal, servis jsem využil 2x v životě :D

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...