reznaluki Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Po nastartování a ujetí cca 2km mi začne něco pískat v motoru. Toto se děje až do úplného zahřátí. Pak to přestane a zvuk je ok. Mám podezření na vodní pumpu nebo olejové čerpadlo, ale potřeboval bych jistotu. Díky předem za každý postřeh. Citovat
ado7980 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Zotrvačník... mne to tak píska už vyše 2 rokov a stale OK Citovat
lion307 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 mne to tiez piska, uz vyse roka. ale uplne nahodne. cize, raz za sudena, raz za tepla, inokedy vobec, inokedy vzdy, je to zvuk dost vysokej frekvencie... bol som s tym v peugeote a tam netusia o co moze ist... nema to ziadny vplyv na jazdne vlastnosti, vykon spotrebu, ... rozvody som menil pred 110tkm (original peugeot, maju vraj vydrzat 180-240 tisic km) olej poctivo menim... zvlastne je, ze ten zvuk pocut aj po vypnuti motora, ale len take 2-3 sekundy. neviem co vsetko sa toci po vypnuti motora okrem turba, ale vela toho asi nebude... ale mam pocit ze ten piskot, teda frekvencia je nezavisla na otackach motora. tak fakt nvm. mam z toho trocha nervy... nieze mi to zdochne niekde v rakusku/nemecku na dialnici... mal tu uz niekto takyto problem? ci mam pre istotu dat spravit repas turba? Citovat
reznaluki Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 uvidím až vyměním rozvody a pumpu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.