wojtěch Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 antik ale to tvoje musíš tahat něco do interieru, a musíš to pořád dělat na 2x.. Edison dobře to máš vymyšlené.. Citovat
OK406 Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Taky se zabývám toto myšlenkou!!! Jinak obsah nádobky ostřikovače je 9,5l. Citovat
Ducatista Odesláno 18. prosinec 2012 Autor Odesláno 18. prosinec 2012 Proc jednoduse kdyz chcete ostrikovat neprepnete svetla na parkovacky a pak nejde ostrik,nebo nelit do nadrzky 6litru ,ale jen asi2-3 a pak ostrikovace svetel nejdou...nesouhlasil bych ze sou k nicemu pred zimou a na jare kdyz jsou zasrany od brecky tak to slusne omyje nalepenou snehovou sracku....neber to ve zlým, ale kdyz pojedu v noci, tak na nekolik sekund vypínat světla (parkovačky=jet jak s vypnutýma) podle mě není zrovna dobrej nápad a velkou bandasku mít v autě, a mít jen 2-3 litry, to nevím jak bych měl odhadnout a hlavně kdo by to měl pořád dolívat. Vidím to na vypnutí na diag, nebo jak kluci radili vytáhnout kablík v nárazníku. Citovat
Edison Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 tak to je levnější si tam dát vypínač a po sepnutí a použití ostříknutí to vezme i světla. Po vypnutí jen sklo. Levnější možná, praktičtější nikoli. Já to řeším jediným ovladačem, 555 stojí asitak 5 korun. ;-) Moje řešení znamená mj. bez zásahu do palubky. Další vypínač znamená mít ho poruce... [upravil dne 18.12.2012 23:25 od Edison] Citovat
Edison Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Proc jednoduse kdyz chcete ostrikovat neprepnete svetla na parkovacky a pak nejde ostrik,nebo nelit do nadrzky 6litru ,ale jen asi2-3 a pak ostrikovace svetel nejdou...nesouhlasil bych ze sou k nicemu pred zimou a na jare kdyz jsou zasrany od brecky tak to slusne omyje nalepenou snehovou sracku....neber to ve zlým, ale kdyz pojedu v noci, tak na nekolik sekund vypínat světla (parkovačky=jet jak s vypnutýma) podle mě není zrovna dobrej nápad a velkou bandasku mít v autě, a mít jen 2-3 litry, to nevím jak bych měl odhadnout a hlavně kdo by to měl pořád dolívat. Vidím to na vypnutí na diag, nebo jak kluci radili vytáhnout kablík v nárazníku.Ani ne tak v nárazníku, jako u nádobky.. Tam je druhý ostřik... Ale pozor!!! Na STK by to mohli zkusit a případná nefunkčnost by mohla mít NEPATRNÝ vliv na projití... Citovat
Ducatista Odesláno 19. prosinec 2012 Autor Odesláno 19. prosinec 2012 Edison: a ještě mi poraď, když ten kablík vytáhnu, on napájí jak vysouvání ostřikovačů, tak i čerpadlo trysek, nebo musím vytáhnout ještě nějakou další zásuvku? Citovat
Edison Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Osobně to nevím, bo rozebraný jsem to neměl. Ale moje představa te jaková, že ostřik nazdvedává tlak vody proti pružince. Jestli to tak je (což někdo vyvrátí nebo potvrdí) pak ano, vyřazení funkce čerpadla vyřadí současně vysunutí ostřiku. Citovat
Dančák Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 ano je to tak, ostřikovače se vysouvají tlakem kapaliny stejně jako se ty světla \"umyjí\" tlakem, proto k tomu vede taková velká hadice a má to takovou spotřebu....takže stačí odpojit konektor z čerpadla na nádržce a zaizolovat, nebo u mux na diag. vypnout;) taky jsem to odpojoval..... Citovat
Lihous Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Jen to lehce ozivim .... Starej a novej model ma stejne ostrikovace svetel tedy ventil , trysky uchyceni v narazniku ? Krytky asi ne ? Diky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.