Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

opět menší hádanka   

1. 1. opět menší hádanka

• a) 1 den
      3
    • b) 1 týden
      12
    • c) 1 měsíc
      26
    • d) 1 rok
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Co si vyhrál?

Vyber si buď předsedu na týden nebo mi umyješ auto. :D

Jsem trochu zklamaný :myslim Kde kdo tu fasuje tričko za složený řidičák a já vyfasuju předsedu ... no je apoň dobrý do tahu? :D

Odesláno

Nic lepsiho nez predsedu mit doma neni ,se podivej jak si zena chrochta ze mne mà. Bud rad ze ti me chce na tyden pujcit .doufam ze nechrapes a mas doma vanu... :D

Odesláno

koblih a scratch: Všimli jste si, doufám, kdo že to první napsal rok..... První cena je má :D

předsedo vanu nemam, chrápu jak svině, ale je se mnou vobčas i sranda. Bereš?

Odesláno
Co sem vyhrál? :myslim

Na hulváta! :D

Sice jsi napsal měsíc a správně byl rok, ale proč se nezkusit přihlásit o výhru, že jo? :aut

Odesláno

Kurte díky, že ses mě zastal, on musí někdo někdy ty starý páprdy klepnout přes prsty. Njn už si zvykaj předbíhat jako v ordinacích :D

Ta jak bydlí s Pe.Trem: Lednička je povětšinou plná jen alkoholu ale to by nemělo vadit :mrk

Odesláno
Co sem vyhrál? :myslim

Na hulváta! :D

Sice jsi napsal měsíc a správně byl rok, ale proč se nezkusit přihlásit o výhru, že jo? :aut

No to jako pozor, proti roku se Předseda důrazně ohradil a já byl nejbližší další :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...