Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

stahováky na čepy dolních ramen přední nápravy?

Recommended Posts

Odesláno

na vylisovani cepu staci velky kladivo ci palice a kus vhodne kulatiny, jde to vcelku snadno, naklepnout novy cep jde mozna jeste lepe, staci na to vytocit na soustruhu krouzek nebo v nouzi i jenom orech z goly

Odesláno

Na autě, pokud to někdo před Tebou zanedbal, je to porod!!! Dělal sem to, zabralo nám to velkou část dne ve dvou a je to fakt porod dostat je ven a možná ještě větší porod narvat tam nový (druhej sme měli před montáží cca 2 hodky v mrazáku a šel o malinko líp) Příště až budu dělat čepy, tak sundám celý ramena! Toť má osobní zkušenost. A nebo si koupím rovnou nový ramena i s čepama, stejně už se v tu dobu budou hodit.:D

Odesláno

Teď jsem sundal i rameno takže to šlo dobře vyklepnout.Je opravdo dobrý napřed sundat rameno.Jde to lehce.Stačí zvednout auto pod práhem a pak jen povolit šroub u kulového čepu a 3 šrouby spodního ramene.Ven to jde samo.S ramenem na autě jde čep vyndavat těžko.Přitom stačí rameno povolit a vyndat během pár minut.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Budu to ted dělat dědovi na 106ce také,tak jsem začal dnes dělat stahovák a natahovák na ty čepy,tak pokud se to povede jak si představuji,tak to nafotím.

Chci to taky dělat na autě bez sundání ramen.

[upravil dne 9/4/13 23:28 od Milan+]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak v sobotu vyzkoušeno,jen jsem nějak zapomněl fotit,šlo to jak po másle,za hodku a půl nebylo co dělat,vše na autě bez sundání ramene. Tak nafotím až další kulák.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já když jsem kdysi měnil čepy na 106 tak jsem vyhodil rameno a ven to šlo velkým kladivem. Pak šoupnout čepy do mrazáku a nalisovat hydraulickým štípačem na dřevo (samozřejmě přes vhodný přípravek). :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...