Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

Určitě si ty peníze nech, takový práce tak aspoň nějaké poděkovaní jako od nás a teď další praci s tim, že bys to všem vracel? Prosimtě :)

Jsme rádi, že budem mít kalendář :aut

Omlouvám se, že mluvim za všechny.

Hlavně za mě, taky nic nechci vracet.

[upravil dne 8/1/13 23:31 od Feelly]

Odesláno

Běda Ti, jak se mi ten kalendář nebude líbit. Zpunktuju kamarády, koupíme base-ballky a MY si Tě najdem´. :D:P:aut:roker:myslim

Odesláno
Běda Ti, jak se mi ten kalendář nebude líbit. Zpunktuju kamarády, koupíme base-ballky a MY si Tě najdem´. :D:P:aut:roker:myslim

Ještě že odesílatel na obálkách je Roman :aut:D

Odesláno

Tož další informace, potvrzení o platbě jsem firmě odeslal, peníze má na účtu, dnes by měl jít kalendář do výroby, zítra ho snad odešlou a v pátek by měl být u mě. Takhle je to s nimi domluveno, snad to klapne.

Měním adresu odesílatele na ChouLu :roker:D:papa

Guest Scratch
Odesláno

proc kupovat, kdyz je muzu v nasem klubu pujcit, kolik jich bude potreba, 20, 30? Ale do zacatku sezony mi je muste vratit :)

Odesláno
Celolak za těch pár kaček co Vám zbylo?

Buď máš ultralevnýho lakýrníka nebo jste nám něco zatajili :myslim

Já to myslel tak, že až uvidíte ten kalendář, tak mi každej obejde auto 10x :D

Odesláno
Jóó, teď píšete, ať si peníze necháme, a až uvidíte kalendář, budete chtít zpět celou částku :D.

no to si zkus poslat něco,co se ti nebude líbit:bacha:D

tady na to čekáme půl roku,já už jsem nadrženej,jak malej kluk na autíčko:D:D

běda ti,jestli se mi to nebude líbit:bacha...........si tě najdu a pudem to spolu zapít:D:D

Odesláno

běda ti,jestli se mi to nebude líbit:bacha...........si tě najdu a pudem to spolu zapít:D:D

Tak to vidím na pěknou grilovačku u mě :aut

Soudek pivečka a chlazení by se taky našlo :super

Odesláno

Určitě to nějako udělám :) 20 lidiček se sem vejde určitě :) takže takový malý posezeníčko by nebyl problém ;)

A Alofok by se taky našel :aut

Odesláno

Já bych to neodkládal, první víkend v únoru mám volno:D. Založíš přihlašovací vlákno Ty nebo já:D. Vstupenka bude náš kalendář, ať se do nás nemíchají nekalendářníci:D.

Prosím nealkopivo, jsem 99% abstinent. (Jen o víkendu jsem slopal Scotch Whisky)

Odesláno

To bych musel vyndat zahradní nábytek.. houpačku a posezení :D Rozdělat gril, nakoupit uhlí, vše vyčistit... takže hmmmm ne nelíbila :P

PS: A houpačka bude za zásluhy :P Moje vlastnoruční práce... od návrhu, přes těžké začátky až po realitaci komplet :D

292611_4186749676483_453231586_n.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...