Feelly Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Určitě si ty peníze nech, takový práce tak aspoň nějaké poděkovaní jako od nás a teď další praci s tim, že bys to všem vracel? Prosimtě Jsme rádi, že budem mít kalendář Omlouvám se, že mluvim za všechny. Hlavně za mě, taky nic nechci vracet. [upravil dne 8/1/13 23:31 od Feelly] Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Běda Ti, jak se mi ten kalendář nebude líbit. Zpunktuju kamarády, koupíme base-ballky a MY si Tě najdem´. :P:aut:roker:myslim Citovat
ChouLu Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Běda Ti, jak se mi ten kalendář nebude líbit. Zpunktuju kamarády, koupíme base-ballky a MY si Tě najdem´. :P:aut:roker:myslim Ještě že odesílatel na obálkách je Roman Citovat
Roman Bazi Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 Tož další informace, potvrzení o platbě jsem firmě odeslal, peníze má na účtu, dnes by měl jít kalendář do výroby, zítra ho snad odešlou a v pátek by měl být u mě. Takhle je to s nimi domluveno, snad to klapne. Měním adresu odesílatele na ChouLu Citovat
ChouLu Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Měním adresu odesílatele na ChouLu To vypadá na celolak Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 proc kupovat, kdyz je muzu v nasem klubu pujcit, kolik jich bude potreba, 20, 30? Ale do zacatku sezony mi je muste vratit Citovat
Medvěd Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Celolak za těch pár kaček co Vám zbylo? Buď máš ultralevnýho lakýrníka nebo jste nám něco zatajili Citovat
ChouLu Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Celolak za těch pár kaček co Vám zbylo? Buď máš ultralevnýho lakýrníka nebo jste nám něco zatajili Já to myslel tak, že až uvidíte ten kalendář, tak mi každej obejde auto 10x Citovat
vendelinek Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Jóó, teď píšete, ať si peníze necháme, a až uvidíte kalendář, budete chtít zpět celou částku . no to si zkus poslat něco,co se ti nebude líbit:bacha:D tady na to čekáme půl roku,já už jsem nadrženej,jak malej kluk na autíčko:D:D běda ti,jestli se mi to nebude líbit:bacha...........si tě najdu a pudem to spolu zapít:D:D Citovat
ChouLu Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 běda ti,jestli se mi to nebude líbit:bacha...........si tě najdu a pudem to spolu zapít:D:D Tak to vidím na pěknou grilovačku u mě Soudek pivečka a chlazení by se taky našlo Citovat
ChouLu Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Zas tak hrrr bych to neviděl Gryl je teď zazimovanej ale duben, kveten by uz to šlo Citovat
vendelinek Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 a kolaloka bude taky? jsem abstinent Citovat
ChouLu Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Určitě to nějako udělám 20 lidiček se sem vejde určitě takže takový malý posezeníčko by nebyl problém A Alofok by se taky našel Citovat
Roman Bazi Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 Já bych to neodkládal, první víkend v únoru mám volno:D. Založíš přihlašovací vlákno Ty nebo já. Vstupenka bude náš kalendář, ať se do nás nemíchají nekalendářníci:D. Prosím nealkopivo, jsem 99% abstinent. (Jen o víkendu jsem slopal Scotch Whisky) Citovat
ChouLu Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Sud nealka nedostanu zdarma Ale to se nějako vymyslí... ale myslím, že únor není zrovna to pravé vořechové Citovat
Kata517 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Už aby to bylo .. už se těším až ho budu mít na stole .. ChouLu tobě by se nelíbila grilovačka v -20° :D:D Citovat
ChouLu Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 To bych musel vyndat zahradní nábytek.. houpačku a posezení Rozdělat gril, nakoupit uhlí, vše vyčistit... takže hmmmm ne nelíbila PS: A houpačka bude za zásluhy Moje vlastnoruční práce... od návrhu, přes těžké začátky až po realitaci komplet Citovat
Medvěd Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Ta houpačka vypadá, že touží po tom, abych jí vyzkoušel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.