Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

Neplatiči mají poslední možnost, pokud nebudou peníze v pondělí do večera na mém účtu, tak je škrtám a nahrazuji jejich fotky akty krásných žen:D.

Zaplatit můžou v pondělí přímo v bance.

V pondělí večer dávám kalendář do výroby.

Odesláno

hoši ..nejvetší trapák sem asi já:D:D:D 2x zaplatim a 2x mi to vrátí..až púak sem přisel na to žesem dal špatná kod banky:D

Odesláno

Ták tedy je to uzavřené...

Rejty penízky poslal (doufáme, že už fakt dorazí :D)

Tom s Luckou kalendář odřekli pro nedostatek financí...

Jdu to konzultovat s Romanem ;)

Odesláno
.......

Tom s Luckou kalendář odřekli pro nedostatek financí...

Jdu to konzultovat s Romanem ;)

Rozumí tomu někdo?

Teda abych upřesnil - rozumím nedostatku financí (byť nějakých 250,- Kč není až takový balík), nerozumím ale tomu, že před 14 dny nedostatek nebyl a teď najednou, když je potřeba zaplatit a čeká se jen na dotyčné, najednou nedostatek přiznají (a to je ještě musí Roman a ChouLu nahánět někde na horách - 3. 1. slíbeno, že peníze hned odejdou).

Nevím, asi sem blbé - ale netahal tu někdo někoho za fusekli?

[upravil dne 6/1/2013 17:12 od Medvěd]

Odesláno

Chápu, když někdo nemá peníze... ale ozvu se...

Od rejtyho platba taky do dnes nedorazila.. ale jsme stále ve spojení a řešíme co se kde stalo a ochotně se toho rejty účastní ;)

Tady se ale člověk doprošuje několik dní o jednu odpověď a když už dostane slib, tak čeká a zase nic... Já si tady už připadám jak debil.. členy, kteří platili v posledních dnech jsem urgoval, že se na ně čeká s výrobou a ono i týden po jejich zaplacení se nic neděje...

Letos to s tím kalendářem vyšlo hrozně na rychlo, pokud se bude vyrábět i na příští rok (pokud se do toho Roman bude chtít pustit, tak bych se také zůčastnil), tak bude proste mesic na prihlaseni, mesic na zaplaceni a bud si zaplatil do konce měsíce nebo nebudeš mít kalendář... Ono to bohužel jinak dneska nejde :blicismajlik

Guest Scratch
Odesláno

nejde, a to jsem jeste na facebooku oznacen za kretena, jen kvuli tomu, ze nechapu stejne veci jako medved, ChouLu a dalsi.

je v podstate jedno, ze to bylo rychle, ale kdyz nekdo rekne, ze to 25.12. posilal, a 3.1. jsou kluci ujisteni ze to poslou ten den, nebo druhy den, tak nechapu vymluvu, ze vyplata prijde az 7.1.

je to k :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik vuci ostatnim clenum

PS: pochopim, ze se nekdo nekdy neco nepovede, ale mohu o tom vcas, tedy co nejdrive, informovat a komunikovat.

Je to o slusnosti, a tu zde nevidim. No proste dle FCB se nam na nejaky blby kalendare muzou vysrat :)

Odesláno

Taky mam ted po svatcich pitomou financni tisen, snad uz vyplata brzy dorazi. Ale tohle tedy nepochopim :roll Nejak jsem vlakno o kalendari prospal, jinak bych se taky (mozna) zucastnil. Chjo, tak pristi rok :)

Odesláno

Ono se k tomu nemá již cenu vyjadřovat... myslím, že čekající klubáci, kteří řádně zaplatili si o tom udělají vlastní názor... Z mé strany je to uzavřený. Jirka (Scratch) na Facebooku v příspěvku vyjádřil vše co se k tomu dalo v rámci slušnosti říci... ;)

Odesláno

JOJO jsem si taky objednal a hned tri kusy tak doufam ze to nedopadne podobne nebo stejne :) Bez kalendare to nejak preziju :papa

Odesláno

Kalendář na rok 2014 bych chtěl naplánovat tak, aby došlo k předání většiny kalendářů na Vánočním srazu, ale samozřejmě vas o tom budem informovat . Záleží jak se k tomu postaví Roman a zda po letošních zkušenostech bude mít o kalendář ještě zájem :myslim

Odesláno

hele zase máte dva týdny v kalendáři volno, na začátek si dáte fotky krásných žen či mužů. V tom máte leden alias výrobní měsíc odbytý a pak už se můžete všichni těšit až na vás v průběhu roku příjde řada :)

Jinak k těm dvoum blbečkůmjen toto, jestli to čtete, tak vězte, že přesně takhle se kazí zábava ostatním lidem! To je doprdele takový problém si někde půjčit u maminky? Nebo i po přihlášení si přiznat barvu a co nejdříve říct:\" Romane, Lukáši - nemáme peníze, odhlašujeme se, nezlobte se\". Všichni by to pochopili a určitě by se přihlásil někdo jinej. Já jsem třeba chtěl poslat fotku tátovýho citroéna C4 a mezi vysloveně pežotí kalendář jsem se nechtěl mačkat, takhle jsem třeba mohl.... Má narozky v květnu a byl by to pro něj hezkej dárek. Nevadí, nechám si to na příští rok, bohužel 60 je tátovi jen jednou :(

dopsáno po vychladnutí :DDD

Jinak je vidět, že u dnešních mládežníků, už není slovo a podání ruky to co bývalo dříve a v čem jsem vychován já. Jestli na nějaký fejsbukvici píšou, že se na blbý kalendáře, který tak moc chtěli, mohou vysrat. Tak já za sebe říkám, že by se na ně měl vysrat pežot klub a vykopnout je, tyhle snílci mezi nás nepatří! Jenom to potvrzuje, že psáno a dáno musí být v dnešní době naprosto vše, jinak se vychcánci budou stále smát do ksichtů těm slušnejm.... Ať si z toho každý vybere, co potřebuje

[upravil dne 6/1/13 19:36 od punkac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...