Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

Tak cwok nahrál a termín zamluven :)

Většina lidí peníze odeslala.. takže po novém roce by to mělo snad být odevšech...

Akorát nekomunikuje člen Driver a PitrR... :myslim

Jinak nám stále zbývá 5 týdnů.. pokud PitrR nahraje, tak 4 týdny...Takže kdyby měl ještě někdo nějaké auto, tak ho tam klidně hodíme :)

Kdyžtak mi napište SZ ;)

Odesláno

Hm, já bych klidně nějakými auty přispěl:

a) moje 607: 1003304r.th.jpg

b) moje 607 a přítelčin cross: img2012101900036.th.jpg

c) moje stará 607: 12934081.th.jpg

d) tátova 407: http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/26177_1.jpg&preview=150

Pokud se vám nějaká fotka líbí a hodí se do kalendáře, můžu ji přihlásit a pak bych si klidně nějaký kalendář koupil, ale ke štěstí to nepotřebuju a pokud by v kalendáři raději někdo viděl své auto, rád mu dám přednost :)

Odesláno

Nejlépe tam pasuje stará 607 :)

babdc1eb38.jpg

Pokud tedy budeš chtít a budeš chtít kalendář, tak se zapiš do přihlašovacího vlákna :) Cena a podmínky jsou popsané v tom vlákně v prvním příspěvku ;)

Moby: Bohužel ta fotka je široká... a ořezalo by to ty auta :( Ale kdyby bylo fakt potřeba tak se to dopasuje.. ale lidi se ještě hlásí , tak myslím, že to pokryjem ;)

Odesláno

OK, do kdy je cas? Zrovna tuhle se mi tam az tak moc davat nechtelo, pac auto je uz jineho klubaka a daval bych tam ted de facto uz cizi auto :-) Ale poptam se a uvidime.

Odesláno

Shwaara - já bych bral tu Tvoji 607mu před domem. Je dobře, že je to Tvoje auto. To už upravím, aby to tam pasovalo. Pokud nás podpoříš a přihlásíš se, a nahraješ fotku, tak budeme moc rádi.

Co Ty Lukáši, budeš nahrávat ještě to třetí auto?

Pokud ano, přidá se Shwaara a Pítr nahraje, tak nám chybí dva týdny. To není tak špatné.

Doufám, že se ještě někdo přihlásí. Tak šup šup, podpořte nás.

Odesláno

Tak Kubík se rozhodl přidat ještě 205ku :) Tak další týden je obsazený :)

Já mám termín zaplněnej, ale jelikož mi zblbnul externí disk, tak z něj už 3 dny tahám data po slepu a hledám fotky auta :mad:

Odesláno

Rejty, věř, že bych tam Tvoje auto rád dal dvakrát, páč Tvoje fotky mají nápad. Ale těch je tam více (např. cechic a další. a další, nejsem teď na notebooku, tak nevím, kdo přesně), a vůči nim by to nebylo fér. Takže zbylé neobsazené týdny doplníme fotkou z nějakého srazu.

POZOR!!!

Poslední možnost pro přihlášení je do neděle do půlnoci. Pak doplním volné týdny srazovou fotkou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...