Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

Jestli nechcete čekat, tak zkuste do toho účtu doplnit někam nějakou číslici... je to jen par stovek miliónů možností :D Nehledě na to, že kontrolní součet to zkrouhne na tak 100 tisíc čísel :D :D To už by jsme se mohli trefit né? :D

Zapomněl jsem dodat, že banka nemá ještě čísla všechna plná... no tak jsme asi na 20-30 tisících :D

[upravil dne 23/12/12 13:35 od ChouLu]

Odesláno

potřeboval bych dobrovolníka který mi pošle číslo přes sms na Slovensko kdo se hlásí :myslim , nebo radši ne,mohlo by se stát že budu mít 5 různých čísel na 5 účtů:D:bacha:bacha:bacha

Odesláno

gabrieli radši si počkej na oficiální číslo učtu, pokud ho roman napiše znovu špatně tak to pak uhradí ze svího :D

Odesláno

já z něj nedělám blbce jen píšu gabrielovi at si radši počká na ofiko číslo učtu :D ... aby neposlal prachy hned někam jinam :D

Odesláno

Áno.. učet už sedí ;) Můžete směle penízky posílat.. v připravené tabulce vidíte vše co potřebujete.. částku, ID a zda už vaše platba dorazila ;)

Odesláno

Penízky letí :papa

Gabrielovi smska taky doletěla :) Psal, že mu už Roman taky posílal číslo :aut Takže by mělo být vše v pořádku. Kdyby něco, tak pište sem do vlákna :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...