Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

mě se víc líbí obdelníková fotka, protože se na ní více vleze a navíc když má auto protáhlý tvar :D ale respektuji rozhodnutí organizátorů :)

ChouLu: když já chtěl mít radost v týdnu kdy mám narozeniny :D hold mám smůlu, měl jsem nahrát fotku dřív :D

[upravil dne 18.12.2012 18:39 od Lucasao]

Odesláno

Bohužel mi s tím nic neuděláme.. v kalendáři je prostě čtvrrec.. když pošleš obdelník, tak ti musíme dole a nahoře udělat bílé čáry aby jsme to dostali do čtverce a z fotky tam bude nudle ;)

Odesláno

Na to jsme moc malí páni :aut

Pokud se letošek osvědčí a Romanovi se bude chtít i za rok do kalendáře, tak určitě zase poskytnu svoji aplikaci pro usnadnění práce :cool:

Odesláno

To je věc druhá... ale zatím je nahráno 11 z 19ti lidí :) Takže myslím, že problém by už neměl být :) Diakritika šlape, přihlášení jde všem (snad :D) , fotky se ukládají, týdny rezervují :):mrk

Odesláno

Romane prosimtě do kdy mam čas fotit ?? .. nějak sem furt v praci a rád bych měl fotku už se speedlinama jak sem psal ale ty musim nak zejtra obout dojet třeba na ještěd přehazet kola nafotit a nahrát to ...

a souhlasim s vendelinkem .. kam mam nahrat fotky ? :D

[Edited on 18/12/12 19:06 by Háček]

Odesláno

jop pokusim se něco udělat o vikendu jestli nevadí třeba sobota a nak odpoledne bych to moh poslat :) mam tu jen takoví nic moc, nebo v zavěsu s jinejma autama :D takže pojedu něco nafotit.. asi obuju jen 2 kola a dam je jen na jednu stranu kvuli focení :D druhá nebude vidět tak co :D ..

Odesláno

a prosimtě jestli mužu zarezervovat 10.tyden ? :) .. to máme narozky já táta brácha a moje přítelkyně tak by potěšilo kdyby to v sobotu bylo volný :)

Odesláno

Bloknu ti ho :) Jednu fotku nenahrávej :) pak se ti blokne přístup do aplikace... je to pro to aby nám tam nikdo nenahrával po druhé apod... takže ja ti blokuju 4. týden tj 21.01 - 27.01 ok?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...