Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Origo Matchbox jsem v české hračkárně (ani u sousedky) nikdy neviděl. Možná byly v TUZEXu nebo na střelnicích, každopádně já o ně dík práci mého otce (trenér s častými výjezdy do kapitalistického zahraničí) neměl nouzi. Měl jsem jich určitě více než 100, ale bohužel jsem si jich tehdy dostatečně nevážil a dnes si kvůli tomu drbu hlavu.

Odesláno

Nedávno jsem od nich ještě prodal papírové krabičky.Samo sebou ,že jsi je ani vidět nemohl,protože to se nikdy nedostalo na pult,protože to bylo rozebráno prodavačkami.

Jináč pokud si pamatuješ,tak na Václaváku myslím u Jindřišské,byl kdysi obchod Pragoexport či import,přesně si nepamatuji,tak i tam při troše štěstí se to dalo koupit,já se tam jako kluk stavovával pro díly na autodráhy Carrera,motorky,převody ,pneu,kartáčky atd,jináč se tam hodně prodávalo sportovní vybavení,lyže,přeskáče a už tenkrát za totáče bateriové vozítka pro prcky od firmy Biemme.

[upravil dne 15/12/12 00:24 od Milan+]

Odesláno

Ahoj Milane,já chodil v letech 1978 - 1982 do \"Modeláře\" vedle OD Máj taky pro náhradní díly na autodráhu (kterou ještě mám) a taky jsem chodil do Žitné na ledatýlka od Fy Rewell a barvičky Humbrol ;):papa

Odesláno

Na Václaváku to bylo Pragoimpo (jejich druhá prodejna byla shodou okolností na Letné, kde jsem bydlel).

Mašinky se nejdřív prodávaly v pasáži naproti Prašné bráně, když se přesunuly na Národní, už to nebylo ono (ve větších prostorách bylo víc vidět, že nic nemají).

Kuk na nějaké fotky z výstavy

Výstava je otevřena až do konce března a mohu jí tedy s čistým svědomím doporučit klubákům, kteří se chystají do Prahy ať už na Zimní sraz nebo jen tak na návštěvu - máte-li angličáky rádi, nebudete zklamaní.

[upravil dne 15/12/2012 00:53 od Medvěd]

Odesláno
Ahoj Milane,já chodil v letech 1978 - 1982 do \"Modeláře\" vedle OD Máj taky pro náhradní díly na autodráhu (kterou ještě mám) a taky jsem chodil do Žitné na ledatýlka od Fy Rewell a barvičky Humbrol ;):papa

Ahoj, Tak to máš asi zkušenosti ty samé,že v našich malých městech toho moc nebylo,já dělával větroně A1_3 a pak radia,začal se stavět barák a vše šlo stranou.

Dnes je to o hromadu jednodušší,vše se nechá koupit.

Tenkrát to snad ale mělo větší kouzlo té improvizace.

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Dnes máme za sebou repete . . .

Byl jsem s dětma minulý týden a zítra - tj.neděle jdeme zase. Měl jsem foťák, ale za focení s bleskem chtějí 80Kč. Nechtělo se mi platit, a tak jsem fotil pouze bez - Canon 450D. Nicméně vzhledem k tomu, že vytrýny jsou docela blbě osvětlené, nejsou fota nic moc. Našli jsme tam plno angličáků, které mám po tátovi, a tak se při repete budu soustředit hlavně na ně. Zítra budu řádně vyzbrojen a dám si záležet a pak provedu \"srovnávací\" fota doma. Děti už se také těší :)

Ochutnávka:

post-12538-14109630222815_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...