Pessek Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Ahoj - řeším délku nového střešního boxu. Potřeboval bych vědět, jestli se mi na střechu vejde autobox s vnější délkou 190 cm a půjde mi otevírat kufr (typ boxu: Thule Motion 600) . Samozřejmě, že jsem u auta lítal s metrem, ale raději bych dal na vaše zkušenosti. Dík za radu. Citovat
robozv Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 ja ked som mal 307HB tak som si poziciaval od kamosa box ktory mal dlzku 210cm a kufor som skoro otvoril naplno aj tak si myslim ze by to nemal byt problem s SW. Myslim ze kazdy box ma v nutry viacero dier na uchytenie na stresny nosic a nakoniec SW je dlhsie ako HB. Citovat
NiceOne2 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Otevres kufr naprosto bez problemu. Viz foto. Toto je Thule Pacific 600, ktery ma stejnou delku 190 cm. Box by sel posunout jeste o cca 15cm dopredu. Citovat
Pessek Odesláno 15. prosinec 2012 Autor Odesláno 15. prosinec 2012 Hoši díky za rady a za to foto - teď už se ,,jenom\" musím rozhodnout mezi <Thule Pacific 600>, který je vidět na fotce a <Thule Motion 600>. V tomto rozhodnutí ale bude mít asi hlavní slovo manželka a finance, protože cenový rozdíl není zrovna malý. Citovat
Dr. Taby Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 To mě taky zajímá. Koupil jsem si 308 sw a když jsem nakládal na dovolenou, tak jsem zjistil, že neotevřu 5. dveře. Ale jak jsem se dílva na fotky, není to mimo ty doporučené rozteče? Citovat
robozv Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 ako myslis doporucena roztec? priecinky das podla toho ako ti to zapasuje podla boxu. Napasujes na box a das co najviac dopredu:papa Citovat
Dr. Taby Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 No právě že ne. V manuálu je to nějak naznačené a když se podíváš zespoda na ty podélné nosníky, tak tam uvidíš, místo, kam to máš přidělat. Koukni se na ně a uvidíš. Proto to musí být box spíš krátkej a bachratej. Citovat
robozv Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 podla mna neni potrebne sa riadit tymi \"dierkami\" ja sice pouzivam priecinky na lyze ale davam to tak aby sa mi dali otvorit kufrove dvere cize co najviac dopredu a ako das box je podla mna jedno. Citovat
Dr. Taby Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Já se poohlížím po něčem takovém - potřebuju to jen 1x za rok. odkaz na box Citovat
NiceOne2 Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 To mě taky zajímá. Koupil jsem si 308 sw a když jsem nakládal na dovolenou, tak jsem zjistil, že neotevřu 5. dveře. Ale jak jsem se dílva na fotky, není to mimo ty doporučené rozteče? Je to asi o 5cm posunute dopredu. Ale kdyz se dobre podivas na ten box, tak neni vubec problem i kdyby byly pricniky primo v doporucenych mistech. Klidne to lze posunout o 10cm dozadu a box bude sedet stejne. Citovat
Dr. Taby Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Budu potřebovat něco málo přes 400 l - tak 450. Spíš bachratej. Citovat
Mirda 308 Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Zdravim všechny 308. Přispěji svou troškou znalostí jelikoš mám 308 krátkou teprve 18 měsíců ale z vlastni skušenosti vim že se mi na střechu vejde rakev 190 dlouhá. Mám ji šouplou těsně k anténě kterou pak musím gumičkou odizolovat protože to rachotí ale vejde se v pohodě a dveře otevřu samozřejmě zadni. Prostě jsem pořidil pořádný auto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.