Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj - řeším délku nového střešního boxu. Potřeboval bych vědět, jestli se mi na střechu vejde autobox s vnější délkou 190 cm a půjde mi otevírat kufr (typ boxu: Thule Motion 600) . Samozřejmě, že jsem u auta lítal s metrem, ale raději bych dal na vaše zkušenosti. Dík za radu. :papa

Odesláno

ja ked som mal 307HB tak som si poziciaval od kamosa box ktory mal dlzku 210cm a kufor som skoro otvoril naplno aj tak si myslim ze by to nemal byt problem s SW. Myslim ze kazdy box ma v nutry viacero dier na uchytenie na stresny nosic a nakoniec SW je dlhsie ako HB.

Odesláno

Hoši díky za rady a za to foto :potlesk - teď už se ,,jenom\" musím rozhodnout mezi <Thule Pacific 600>, který je vidět na fotce a <Thule Motion 600>. V tomto rozhodnutí ale bude mít asi hlavní slovo manželka a finance, protože cenový rozdíl není zrovna malý.:(

• O 3 týdny později...
Odesláno

To mě taky zajímá. Koupil jsem si 308 sw a když jsem nakládal na dovolenou, tak jsem zjistil, že neotevřu 5. dveře. Ale jak jsem se dílva na fotky, není to mimo ty doporučené rozteče?

Odesláno

No právě že ne. V manuálu je to nějak naznačené a když se podíváš zespoda na ty podélné nosníky, tak tam uvidíš, místo, kam to máš přidělat. Koukni se na ně a uvidíš. Proto to musí být box spíš krátkej a bachratej.

Odesláno

podla mna neni potrebne sa riadit tymi \"dierkami\" ja sice pouzivam priecinky na lyze ale davam to tak aby sa mi dali otvorit kufrove dvere cize co najviac dopredu a ako das box je podla mna jedno.

Odesláno
To mě taky zajímá. Koupil jsem si 308 sw a když jsem nakládal na dovolenou, tak jsem zjistil, že neotevřu 5. dveře. Ale jak jsem se dílva na fotky, není to mimo ty doporučené rozteče?

Je to asi o 5cm posunute dopredu. Ale kdyz se dobre podivas na ten box, tak neni vubec problem i kdyby byly pricniky primo v doporucenych mistech. Klidne to lze posunout o 10cm dozadu a box bude sedet stejne.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravim všechny 308. Přispěji svou troškou znalostí jelikoš mám 308 krátkou teprve 18 měsíců ale z vlastni skušenosti vim že se mi na střechu vejde rakev 190 dlouhá. Mám ji šouplou těsně k anténě kterou pak musím gumičkou odizolovat protože to rachotí ale vejde se v pohodě a dveře otevřu samozřejmě zadni. Prostě jsem pořidil pořádný auto.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...