Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nene, tvoje whiskey je už dávno vypitá :D :D

A doplňuji informace o zrcadlovém nerezu!

Cena za 1ks:

- tl. 1mm: 122kč

- tl. 1,5mm: 130kč

¨

Cena za 10ks:

- tl. 1mm: 74kč

- tl. 1,5mm: 36kč

Cena za 20ks:

- tl. 1mm: 23kč

- tl. 1,5mm: 30kč

Nakonec se mi podařilo sehnat :)

[upravil dne 4/1/13 11:33 od Lukáš_307]

Odesláno

To se mi líbí, jelikož lakovat plech se mi nechce, zbytečné výdaje za sprej. Tohle bude pro mě asi nejlepší varianta :)

Odesláno

Ale asi máme problém a dost vážný...

Nebudou schopni mi akceptovat měnitelnost výšek, to znamená, že ceny budou asi vyšší, protože za každou velikost bude nový program a tím se dost zabije čas. Podrobnosti zjistím, dnes jedu na Bečvu osobně.

Odesláno

VYŘEŠENO GENIÁLNĚ!

Pomohla druhá láhev :D :D tentokrát Jägermeister.

A jak to bude? Teď rozkreslím jednotlivé velikosti a poté objednám počet kusů ke každé velikosti. Naúčtují si minimum, bylo mi garantováno, že cena nebude vyšší jak o 10kč! Takže to je super, ne? :):mrk

JDU ZALOŽIT NOVÉ VLÁKNO DO SEKCE \"POKEC\" KDE BUDE MOŽNÉ PROVÁDĚT OBJEDNÁVKY!

Odesláno

Asi nebudu objednávat, ale jen mě zarazili ty ceny.Jsou nějaký divoký ne?

Cena 1ks...115kČ

Cena 10ks..21Kč(počítám, že za kus) takže 210Kč 10kusů?

Takže když koupím 2 jednotlivě bude to dražší než 10 najednou?

A za 20 kusů 300Kč?? Nebo to blbě chápu??

Odesláno

Vždy je cena za kus... A na mě se nedívej, já toto nevymyslel. A nemůže stát přeci 10ks 21kč, to by na tom prd vydělali... Prostě cena je vždy za 1ks jen při jakém množství jsou jednotlivé ceny. Protože čím méně dělají, tím více mají \"odpadu\", tak nějak mi to vysvětloval... Prostě buďme rádi, že to není dražší.

EDIT: pokud panuje nedůvěra, dodám kontakt na firmu, která to bude vypalovat ;)

[upravil dne 4/1/13 16:07 od Lukáš_307]

Odesláno

Vysvětlím to za Lukáše, kdyby to někdo nechápal.

Řeší se tu úspory z rozsahu, pro firmu, co to vyrobí, je lepší vyrobit co nejvíce kusů a částky uvedené jsou za 1 kus při dané produkci.

Když by měli zakázku jenom na jeden kus, udělají to za 115 Kč, když jich budou dělat 10, vyjde 10 kusů na 210 Kč, pokud 20, pak 300 Kč (nebo jak jsou ty částky).

Toto jsou čísla, která se platí firmě za všechny kusy, jenom Lukáš tu napsal cenu za kus, tedy, co zajímá nás koncové kupující. Z toho plyne, že čím více toho objednáme, tím menší bude cena za kus.

Odesláno

Já studuju ekonomku a již mám za sebou vedlejší specializaci nesoucí název \"učitelství ekonomických předmětů\" :P

Odesláno

Tak to je paráda, myslím že zrcadlový nerez si bude objednávat témeř každej:super

Musim Ti tedy složit velkou poklonu, koukám že to nemáš vůbec jednoduchý, ale nakonec jsi sehnal vše a za moc přijatelnou cenu.

Klaním se;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...