radim.1008 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Zrcadlovému nerezu u nás říkáme broušený nerez Tedy pokud je ten zrcadlový z broušené strany schráněný folií Citovat
Šalda Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Jen tedy přemýšlím jak půjde u nerezu ohýbat ten ocas, klasickej plech je v pohodě, ale nerez přece jen už jde hůř, jak brousit tak i ohýbat:myslim Citovat
lukaro Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Díky kluci snažím se.... Padly úplatky samozřejmě :D Jinak chápete dobře, že jinak je cena za kus přes 100kč. Dělá se to z velkých polotovarů, velké plechy a představte si, že by z plechu třeba 8m x 5m dělali jedno logo peugeota o velikosti 8cm x 8cm a neměli zrovna nikoho dalšího na danou tloušťku materiálu, aby zbytek mohli použít. Samozřejmě ho použijí, ale jak mi bylo vysvětleno, hůře se programuje stroj, když už jednou do plechu něco řezali... Takže objednávejte co nejvíce a ušetříte. Už tak mám dost velkou slevu na to všechno. Jinak se koukám, že více jak 10ks určitě bude, tak zatím počítejte že jeden kus (nehledím teď na materiál) vyjde na 30 - 60 kč, včetně dopravy k vám domů Citovat
lukaro Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Jen tedy přemýšlím jak půjde u nerezu ohýbat ten ocas, klasickej plech je v pohodě, ale nerez přece jen už jde hůř, jak brousit tak i ohýbat:myslim Je to plech tl. 1,5mm. Půjde to dobře, do svěráku a pak kleště nebo i rukou ale výhoda je, že ten ohyb zůstane pěkně zafixován, u obyčejné oceli sice také, ale je pružnější... Citovat
lukaro Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Pokud nebude více jak 10 ks obyčejného plechu a nerezu, tak počítejte, že se to prodraží. Dívám se a zatím je každý pro nerez lesk a myslím si, že to je asi nejlepší volba. Obyčejný plech dobře podléhá korozi, když není správně ošetřen povrchovou úpravou a i ty moc dlouho nevydrží. Každopádně je to každého volba. Citovat
Šalda Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Takže pošta bude cca 50.- za dva kusy, chápu dobře? A tedy nemusí být objednaných 10 kusů a více na jeden rozměr, cena se zvýsí o cca 10.- za kus, hlavně aby celkem bylo těch 10 kusů. Citovat
lukaro Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Poštovné a balné je placeno jen jednou Jinak... Když bude více jak 10 ks nerezu lesk, bude cena +-50kč. Nemusí být 10 a více kusů na jeden rozměr, ale na materiál. Takže 10 a více u obyčejné oceli a podobně, ať jsou rozumné ceny, velikost nehraje roli cena za nejmenší a největší bude stejná. Jak jsem už jednou psal, ale pokud bude chtít někdo extra větší, tak cena bude individuální. Citovat
Šalda Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Tak 10 kusů nerez lesk bude určitě, takže bych si vzal 4 kusy:D Ještě teda počkám, a potom to přepíšu v objednávácím vlákně, nebo mám hned? Citovat
lukaro Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Jak chceš, klidně už teď ale více jak 10 jich určitě bude... Hodně lidí se ještě neozvalo, kteří znak chtěli, takže tipuji, že do výroby půjde tak 30 kusů... Citovat
lukaro Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 14ks už je objednáno... A to jen za dnešek. Počítám, že těch 30ks by jsme mohli dát to by pak byla dost dobrá cena. Samozřejmě, když kluci budou také chtít nerez lesk. Vyjde asi nejlépe, nemusí se nikdo piplat z povrchovkou a platit za ní další prachy navíc. Citovat
222johny222 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 já a rootsky se taky nahlasíme,ale ještě vymýšlíme malý znak dozadu.Tak pak bysme to tam napsali naráz. Citovat
davidekcz Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Vysvětlím to za Lukáše, kdyby to někdo nechápal. Řeší se tu úspory z rozsahu, pro firmu, co to vyrobí, je lepší vyrobit co nejvíce kusů a částky uvedené jsou za 1 kus při dané produkci. Když by měli zakázku jenom na jeden kus, udělají to za 115 Kč, když jich budou dělat 10, vyjde 10 kusů na 210 Kč, pokud 20, pak 300 Kč (nebo jak jsou ty částky). Toto jsou čísla, která se platí firmě za všechny kusy, jenom Lukáš tu napsal cenu za kus, tedy, co zajímá nás koncové kupující. Z toho plyne, že čím více toho objednáme, tím menší bude cena za kus. Chápu neboj.Nepotřebuju studovat ekonomku abych to pochopil. Prostě dát jeden kus za 115 a při odběru +10 kusů snižít cenu za kus o víc než 80% je docela šílený. Zaručuju, že na netu nikde jinde takovou množstevní slevu nenajdeš Samo, že je dobře, že to bude levný o to se vůbec nehádám, jen jsou ty počty záhadný Citovat
MilanF1 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Davidek: To nebylo myšlené jenom na tebe, ale Lukášovo vysvětlení nemuselo být dostatečné, nehledej v tom špatný záměr. Určitě sleva 80% nikde normálně nedostaneme, ač je to realita, na tom ty firmy vydělávají. Jinak ceně 115 Kč za jeden kus rozumím, musí se nastavit stroj, to zabere čas a pak se jednou řízne do velké tabule. Nikomu se to dělat nechce, ať se to zaplatí. Je to podobné jako u lakýrníka, raději stříkne barvou blatník za 1500 Kč, než se crcat třeba s plastovými rámečky z interiéru, to mu určitě zabere více času ... Citovat
lukaro Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Nastavení stroje: příprava plechu, manipulace s plechem na jeřábu, tvorba programu stroje, nastavení stroje, samotné řezání, čištění dílu, balení, expedice... Zaplatit se to musí Citovat
lukaro Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 23 ks objednaných a já si vezmu 3ks takže cena bude opravdu příjemná... Citovat
John Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 222johny222 a rootsky : ten znak dozadu myslíte misto toho originál co je v otvírání kufru? Mě zatím drží ale malej lvíček by se hodil.A co pozoruju i pro tu srandu bych si to vzal taky někdy se to může hodit. Citovat
222johny222 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 John : jojo...mě to z oxidovalo a vypadalo to hnusně,tak to mám přelepený černou folii.Špatný je,že je tam pohyblivý zámek,tak chceme udělat malýho lvíčka nad ten zámek. Citovat
Tomajda_406 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 222johny222: pokud to nějak vymyslíte tk dejte vědět ať si ho můžu objdednat taky + si ve mu 2 přední Citovat
John Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 222johny222 : ok tak pokud to budete mít nějak vymyšlený tak bych si vzal 3xmalýho 2xvelký ale to budu řešit až do toho vlákna na objednávku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.