deddo306Break Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 No dnes do rana,mi znovu ukradli puklice a to aj svokrovi .Ruky by som lamal takymto curakom. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 také puklice by mohli byť ešte pre niekoho užitočné, ale keď si človek zmyslí, koľko stoja v obchode, tak je to hádam do smiechu. Ale okej, tomu vravím ešte lup, mne za slnečného dňa kedy asi týždeň nepršalo a žiadny iný dážď prísť nemal najbližššie dni ukradli sterače, na parkovisku Citovat
marko306 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Už druhý krát? Však máte dvor, čo tam autá nepichnete? Ešte minulý mesiac som pozeral na ne v robote, že konečne tam nemáš tie z Tesca. (viem mal si ich tam preto aby toľko nelákali) Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Ivkopivko - puklice Made in Poland stojí pár kaček a dík jejich obecně provařené \"kvalitě\" je z auta nikdo nekrade. Podíváš-li se ale na ceny origo pažoutích puklic, které můžeš koupit v pežotím salonu (týká se i jiných \"značkových\" puklic) a následně třeba za kolik se taková origa sundaná po nocích z aut na sídlišti prodávají na burzách, pak už je takové jednání čorkařů pochopitelnější. Každopádně ale dedově nas*anosti rozumím a podobným hovadům bych taky ublížil. Je ale třeba si uvědomit, že kdyby nebyla poptávka (jeté puklice za pár kaček by nikdo nekoupil), tak by se se svou nabídkou mohli jít klouzat. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Medvěde, pamätám si peugeot puklice ešte na najstaršej 1.4 306, vôbec prvej čo som mal, ale to boli určite také oldschooly, našiel by sa nejaký odkaz, ako vyzerajú? Zaujímalo by ma to. A ako je to s tou cenou? Neviem si predstaviť, koľko by mohli dokopy stáť. Citovat
marko306 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Puklice boly na štýl hliníkov Speedline. Podobné ako mám ja na 306 dole v popise. [upravil dne 9/12/12 12:23 od marko306] Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 mal som iné, nuž, môže byť. Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Na moji 306 byly take ty poklice 14 palcu s kulatymi otvory pri krajich .... Vydrzely asi 9 let .. a pak ..... Tady u nas v Kyjich u Domanskeho stoji 1 kus tusim 600 nebo 700 .. na to bych se jim leda vy*ral. takze ano, CHAPU, proc mi je ukradli. Citovat
marko306 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Deddo mal 15tky, tie sa trošíčku od 14tok líšia. Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 15ku puklici na 406ku mi někdo zjišťoval a cena byla tuším nějakých 700/ks - za to se dá při troše štěstí koupit disk i s gumou na dojetí [upravil dne 9/12/2012 16:25 od Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.