Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam tady mensi seznam dilu aji s cenama :)

Motor s zapalovaci civkou, novyma svickama,olejem a svodama a bez sani za 8000,-

Kompletni servo s hadicema a nadobkou 1500,-

Komplet brzdy 266mm nove kotouce a desky a zadni brzdy desky K.O kotouce 50% 4000,-

Original kola 5Ks Peugeot Avantage 14\" s sroubama a stredovyma poklickama s gumama cca 60% za 6000,-

Interier polo kuze v dobrem stavu za 3000,-

Platena strecha v top stavu 6000,-

Hydraulika a jednotka strechy 4000,-

Zadni svetla 800,-

Zadni naprava 1500,-

Na dalsi dily se ptejte mam jich plnou garaz :) Kastli necham s papirama za 3K

Odesláno

Kámo teď se neuraž, ale jak to tak vidím ty máš měsíc řidičák docela silný pěkný auto, na to že je tvoje první ve vsi to rozjedeš jako hovado auto řve tak si připadáš drsně, jo mládi to chápu, je mi 16, ale ty vole to se musíš zabít kvůli frajeřinkám?

Kdybys jel 50... Tak to auto by to ještě možna zvládlo...

No holt nedalo mi to.

Hlavně, že si celej co už sou to jen plechy, ale sere mě to, protože kvůli těmhle frajerum pak přichazej o život jiný lidi, kteří za nic nemohli...

Je to můj názor promň ,)

Odesláno

Feelly- Zande frajerinky to nebyli vseci v tu dobu spali a ja jel sam a nikde nikdo nebyl, byla to schoda blbych okolnosti...(gumy,rosa,olej,tlak v gume)

Jinak mam dobrou zpravu v sobotu rano si jedu do Brna pro dalsi cabro :P Reknu jen to ze to je old model 2.0 ABS 1x airbag okna a strecha v el. a komplet v kuzi :)

Odesláno

Hlavně, že se ti nic nestalo a že si nikoho jiného nezranil . Je to tvoje chyba!!

Doufám a pevně věřím, že si se poučil už na celý život a budeš si tuto DN pamatovat do konce života! Jezdi opatrně a hlavně tak, jak dovedeš a zvládněš dle svých schopností a zkušeností. Raději se vyblbni na prázdném letišti či vhodné ploše, kde nemůžeš nikoho zranit a ani se tobě nemůže nic stát!

Přeji ti, aby i daší cabrio bylo tak pěkné.

Jsi ještě mladej a máš málo zkušeností. Každá sranda něco stojí.

Odesláno

Tak a nove Cabro je doma :P Trosku ho tedy predstavim je to rok 1996 s 2.0 8v s 89kw, najeto ma neco lehce pres 160K, vybava je bohatsi oproti moji minule takze tady mame ABS Klimu El.vysuvnou antenu a interier komplet v kuzi. Zachvili si snim pujdu pohrat a davat ho dokupy tak tady mate par fotek :P

995153_662811437079478_508691482_n.jpg

969268_662811403746148_1150548531_n.jpg

1004921_662811397079482_864540744_n.jpg

972174_662811400412815_759355975_n.jpg

1157512_662811433746145_1376530043_n.jpg

Odesláno
Tak tohle by mohlo dát i 110 v obci...
Ja nechapu jak je možný že má ještě papíry, nebo bude mít osobního řidiče?? Zpusobí nehodu s překročením rychlosti, zpusobí škodu na majetku obce a nedostane flastr v podobě pokuty 20 litru a papíry sebrat na minimálně 20 měsíců.

Sakra kde to jsme, co je tohle za bordel:myslim:blicismajlik

Odesláno

Diky za pochvalu, na fotkach vypada dobre ale zase v tak dobrem stavu to neni je natom kupa prace, dnes jsme auto kompletne umyl jak zvenku tak zespoda motor a vycistil interier a hnedka to vypada oneco lepe, Dokonce mi funguje aji klima jedine co me zatim trapi jsou brzdy ktere brzdi mizerne a sviti ABS...

Radek Hurvajz-Ja nechapu jak je mozne ze ty ses admin fora... Clovek se chybama uci a ja vim ze to byla moje chyba a hooodne jsem se ztoho poucil, nikdy bych to uz znovu nechtel zazit... Dokonce se i vnoci obcas budim se sloupem pred ocima. Jinak plot jsem tomu cloveku pomohl dat do puvodniho stavu a navic dostal penize z pojistky, travnik co jsem tam rozoral jsem zarovnal. Nesnasim lidi jako ty co jen blbe pindaj, chtle bych videt tebe v 18 cos provadel za kokotiny a nepis tady bachorky ze ty jsi byl svatej...

[upravil dne 10/8/13 19:07 od Kennbell]

Odesláno

Kennbelli- až budeš příště reagovat na něčí příspěvek, tak silně,ale velmi silně VAŽ svoje slova : Nesnasim lidi jako ty co jen blbe pindaj, chtle bych videt tebe v 18 cos provadel za kokotiny a nepis tady bachorky ze ty jsi byl svatej...

Jinak ,ať ti auto vydrží.

Odesláno

Hele v klidu, ja taky nebyl svatej, ale takhle blbě jsem nevyvaděl, na to jsem nějakej rozum už v tech letech měl, neznaš mě, tak nepiš nesmysly, a nevim co s tím má společnýho Admin, to fakt nevim.

Chapu že to nechceš zažít znovu a taky bych ti nic podobnýho nepřál, jen se prostě podivuju nad tím že jiní si to museli vytrpět uplně natvrdo a jinde to projde, vicemeně to nebylo ani přímo na tebe ale na celkovej system.

A fakt možná by se ti nic nestalo kdyby jsi se chytil za nos a omluvil se za ten výkřik do tmy, protože ja to beru jako urážku.

[upravil dne 10/8/13 21:12 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Radek Hurvajz-Stim vykrikem do tmy mas trosku pravdu tak promin, ale ted me par lidi dost nasralo stim ze roznasi blbe kecy ze jsme mel v krvi 2,7 promile ze jsem byl zhulenej a ze beru pervitin...( v dechove zkousce 0,0 a test na drogy negativni)

Zatim co se stalo bych chtel udelat pekne tlustou caru a nemyslet nato,

Mam tady na vas aji par dotazu. Pujdou mi budiky z minuleho cabra do stareho ? pokud se bude muset neco malo prepajet nevadi jde mi jen oto jestli to je vubec realne. Dale tady mam dotazek na vymenu strechy zda tady nekdo ma naky navod na kompletni demontaz strechy. A jako posledni je tady zase vyfuk :D opet mame ve vyfuku diru jak do pr.... a to ve stredovem tlumici, mam doma jeden fung novej ale z 1.8 16v a zda se mi ze ten 2.0 ma vetsi trubku ale nevim to 100% nelezel jsem podtim se suplerou abych to zmeril :) Jinak zitra probehne kompletni vymena prednich brzd

Odesláno

Teda to je rychlost, moc dlouho si bez cabria nevydržel... Vypada pekne super výbava... Brzdy mam naštěstí za sebou taky mi to nebrzdilo. Tak at slouží, přeji úspěch při opravach

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...