Spangler Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Zdravim, dnes jsem se stavoval pro nemrznoucku, protoze letni smes do ostrikovacu mi uz pred par tydny dosla - bohuzel ostrikovani nefunguje. Neni ani slyset jakoby ten \"motorek\" nebo co to je, proste pouze sterac stira, ale nic nevyteka (ani vpredu, ani vzadu). Nevite kde by mohl byt zakopany pes? Nikdy jsem s tim problem nemel... Predem diky! Peugeot 206 (2007), 1.4 8v Citovat
Tantor-BN Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 no ja by som skusil či ide do motorčeka elektrika ak áno tak problém bude v motorčeku ... ale zasa možno aj poistka môže byť zlá..ale každopadne skús tu elektriku aspoň budeš vedeť kde je chyba či v elektrike alebo v motorčeku... Citovat
Spangler Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 Nemam bohuzel moznost zmerit, koukal jsem do \"Jak na to\" příručky a našel jsem označení pojistky pouze na ostrikovani svetel - to je stejne i na skla nebo je jina (pripadne dotaz na majitele P206 - jaka)? Citovat
mxmen Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 mohl by být zamrzlý zbytek letní směsi v motorku pokud parkuješ venku,to je nejčastější závada na zimu,dát do tepla a nechat rozmrznout,pak kouknout na pojistky, nejsem si jist ale měla by být v pojistkovce v mot. prostoru Citovat
Spangler Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 Taky me to napadlo - parkuju venku. Je to cerpadlo (motorek) nejak snadno pristupny, resp. vymontuje ho a namontuje ho i lempl? [upravil dne 6/12/12 20:35 od Spangler] Citovat
mxmen Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 musí se z podblatníku vyndat ten plast a pak se na něj může dobře,ale nejdřív bych zkusil teplou garáž, na 99% to bude přituhlý Citovat
P607Olda Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Bacha na zamrzlý motor - odejde pojistka anebo se spálí motor Citovat
Spangler Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 Diky, tu teplou garaz zkusim - snad to odnese jen pojistka... Citovat
mxmen Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 určitě jen pojistka, jinak ten motorek v kelly nestojí tolik Citovat
Spangler Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 A nevis jaka pojistka to je? Zitra do Kelly jedu, tak bych ji mohl rovnou pripadne koupit Citovat
ChouLu Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Motorech bych ti kdyžtak prodal, ten mi tu leží Jinak jak to vyzkoušet... vem žárovku a 2 kusy kabelu.. jeden člověk bude držet kabely na žárovce (když je naletuješ, tak člověka ušetříš), druhej bude zastrkávat kabely do konektoru k motorku (Možná tam budou držet samy..) a třetí bude otáček páčkou Vím, že je to hroznej grupáč kvuli ostřikování, ale je to asi to nejjednoduší co můžeš udělat, když nemáš multimetr.. popř někoho poprosit kdo ho má nebo si ho koupit.. nechá se pěknej koupit za 100-200Kč pro to základní měření Citovat
mxmen Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 myslím že je to jedna červená 10A z těch mini Citovat
Spangler Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 Diky, zitra to zkusim nejak vyresit, uvidime. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Pojistka F14 10A ve skříňce u motoru [upravil dne 6/12/12 21:59 od HonzaZ] Citovat
Spangler Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 Jeste jednou diky za rady - dnes vymenena pojistka (byla opravdu spatna) a vse funguje jak ma - nakonec bez nutnosti rozmrzani v garazi, stacilo jen s autem chvili jezdit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.