Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

dnes jsem se stavoval pro nemrznoucku, protoze letni smes do ostrikovacu mi uz pred par tydny dosla - bohuzel ostrikovani nefunguje. Neni ani slyset jakoby ten \"motorek\" nebo co to je, proste pouze sterac stira, ale nic nevyteka (ani vpredu, ani vzadu). Nevite kde by mohl byt zakopany pes? Nikdy jsem s tim problem nemel... Predem diky!

Peugeot 206 (2007), 1.4 8v

Odesláno

no ja by som skusil či ide do motorčeka elektrika ak áno tak problém bude v motorčeku ... ale zasa možno aj poistka môže byť zlá..ale každopadne skús tu elektriku aspoň budeš vedeť kde je chyba či v elektrike alebo v motorčeku...

Odesláno

Nemam bohuzel moznost zmerit, koukal jsem do \"Jak na to\" příručky a našel jsem označení pojistky pouze na ostrikovani svetel - to je stejne i na skla nebo je jina (pripadne dotaz na majitele P206 - jaka)?

Odesláno

mohl by být zamrzlý zbytek letní směsi v motorku pokud parkuješ venku,to je nejčastější závada na zimu,dát do tepla a nechat rozmrznout,pak kouknout na pojistky, nejsem si jist ale měla by být v pojistkovce v mot. prostoru

Odesláno

Taky me to napadlo - parkuju venku. Je to cerpadlo (motorek) nejak snadno pristupny, resp. vymontuje ho a namontuje ho i lempl? :)

[upravil dne 6/12/12 20:35 od Spangler]

Odesláno

Motorech bych ti kdyžtak prodal, ten mi tu leží :)

Jinak jak to vyzkoušet... vem žárovku a 2 kusy kabelu.. jeden člověk bude držet kabely na žárovce (když je naletuješ, tak člověka ušetříš), druhej bude zastrkávat kabely do konektoru k motorku (Možná tam budou držet samy..) a třetí bude otáček páčkou :)

Vím, že je to hroznej grupáč kvuli ostřikování, ale je to asi to nejjednoduší co můžeš udělat, když nemáš multimetr.. popř někoho poprosit kdo ho má nebo si ho koupit.. nechá se pěknej koupit za 100-200Kč pro to základní měření :)

Odesláno

Jeste jednou diky za rady - dnes vymenena pojistka (byla opravdu spatna) a vse funguje jak ma - nakonec bez nutnosti rozmrzani v garazi, stacilo jen s autem chvili jezdit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...