Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mapy pre RT4/5 2012/2013 su uz vonku :mrk

Teda nie na komplet ale uz sa daju najst:

Italy, France, Spain + Portugal a co je hlavne tak North West Eastern Europe ktore obsahuju Slovensko, Cesko, Madarsko, Polsko a Slovinsko :cool:

A teď si vás kúpim šecky! :roker

Odesláno

kto ma USB moze usb, kto nema zial ostava len CD palit:(

jedine smutne ze to z USB mam pocit trva skoro rovnako dlho ako z CD, ten HDD je proste hooooodne pomaly mam pocit:(

[upravil dne 5/12/12 20:28 od merlin99]

Odesláno

OK a ak nahram Eastern Europe zmeni stare mapy na nove a ostatne (Spain, Italy( ostanu v povodnom stave? Nepomaze ich??

Pred chvilkou to este islo stiahnut a teraz ked som chcel tak to je bloknute, hmmmmm... nevie mi to niekto poslat do mailu v mojom profile? dik

[upravil dne 5.12.2012 20:37 od tomike]

[upravil dne 5.12.2012 20:40 od tomike]

Odesláno
OK a ak nahram Eastern Europe zmeni stare mapy na nove a ostatne (Spain, Italy( ostanu v povodnom stave? Nepomaze ich??

Pred chvilkou to este islo stiahnut a teraz ked som chcel tak to je bloknute, hmmmmm... nevie mi to niekto poslat do mailu v mojom profile? dik

[upravil dne 5.12.2012 20:37 od tomike]

[upravil dne 5.12.2012 20:40 od tomike]

Prepise to iba tie staty ktore instalujes. Ostatne ostanu v starsej verzii :papa

Odesláno
kto ma USB moze usb, kto nema zial ostava len CD palit:(

jedine smutne ze to z USB mam pocit trva skoro rovnako dlho ako z CD, ten HDD je proste hooooodne pomaly mam pocit:(

[upravil dne 5/12/12 20:28 od merlin99]

a když to jedeš přes USB,tak mapy nakopíruješ na USB připojíš a už si to samo přechroupe,nebo to musíš mít v nějaké složce?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...