Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zima sa už ráznejšie hlási o slovo,a tak vo vozoch musíme viac kúriť.Ako ste spokojný s výhrevnosťou svojho tátoša?

Vzhľadom nato že jazdím viacej modelov a značiek,môžem porovnávať.A môj Parták,aj napriek tomu že je to veľká škatula vyhreje kabínu pomerne rýchlo a dostatočne.Lepšie,ako iné auta.Chvalabohu,musím konštatovať - na Liptove sa to hodí:P

Odesláno

Som rád že máte v autách príjemne teplo,až tak že to nestojí ani za zmienku:D

A to som chcel Parťáka pochváliť,je to už starší pán,a tak musím hľadať niečo pozitívne,pretože posledný čas musím stále riešiť jeho choroby a neduhy.Niekedy väčšie,niekedy menšie...:papa

Odesláno

mne to nekuri skoro vobec....hm.....do -10C pohoda da sa vydrzat , no nie je to ako v starom aute , ked je viac pod nulou , tak prejdem cca 20km , kym dosiahnem prevadzkovu teplotu a potom este dakych 5km , kym uz ide vriaci vzduch......chladic zakryty , zatial sa mi nikdy nespustili ventilatory , ani v lete.....dorobil som manualne ovladanie el.spiral pre ohrev vody , je to o kus lepsie a aj rychlejsie no zas alternator dostava zaber 70A navyse ...je tam 150A , tak by to mal zniest + baterka , svetla ....zatial to takto pouzivam 3r , no nie pri kazdej kratkej jazde.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...