parolla Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Zima sa už ráznejšie hlási o slovo,a tak vo vozoch musíme viac kúriť.Ako ste spokojný s výhrevnosťou svojho tátoša? Vzhľadom nato že jazdím viacej modelov a značiek,môžem porovnávať.A môj Parták,aj napriek tomu že je to veľká škatula vyhreje kabínu pomerne rýchlo a dostatočne.Lepšie,ako iné auta.Chvalabohu,musím konštatovať - na Liptove sa to hodí Citovat
parolla Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 Som rád že máte v autách príjemne teplo,až tak že to nestojí ani za zmienku:D A to som chcel Parťáka pochváliť,je to už starší pán,a tak musím hľadať niečo pozitívne,pretože posledný čas musím stále riešiť jeho choroby a neduhy.Niekedy väčšie,niekedy menšie... Citovat
rkolac Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Mne to taky topí pěkně,nemohu si stěžovat,neduhy taky řeším,není to nejmladší kousek ale stejně ho mám rád Citovat
rkolac Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Mne to taky topí pěkně,nemohu si stěžovat,neduhy taky řeším,není to nejmladší kousek ale stejně ho mám rád Citovat
P607Olda Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Máme jich 3, ale žádný 1,9 D. Topí pěkně - normálně. Citovat
Šalda Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Mě to topí tak nějak normálně, cca na 80 stupňů, ale chvílu trvá než vytopí ten velkej vnitřní prostor:D Citovat
vladosr Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 mne to nekuri skoro vobec....hm.....do -10C pohoda da sa vydrzat , no nie je to ako v starom aute , ked je viac pod nulou , tak prejdem cca 20km , kym dosiahnem prevadzkovu teplotu a potom este dakych 5km , kym uz ide vriaci vzduch......chladic zakryty , zatial sa mi nikdy nespustili ventilatory , ani v lete.....dorobil som manualne ovladanie el.spiral pre ohrev vody , je to o kus lepsie a aj rychlejsie no zas alternator dostava zaber 70A navyse ...je tam 150A , tak by to mal zniest + baterka , svetla ....zatial to takto pouzivam 3r , no nie pri kazdej kratkej jazde..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.