Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Stare Td je v podstate neznicitelne az na par drobnosti viz vise.

ALE je hlucnejsi linejsi proste stara poctiva nafta

HDi je zivejsi /2,2HDi tiche ;) mame ho no / ale je citlivejsi na zachazeni

Ale to je podobne i u koncernu VW

Odesláno

Koukám, že Lojza měl z Češtiny nějakou exotickou známku.... jinak je to dost social edition, navíc člověk co tak nepokrytě lže v textu by mi nestál za cestu na prohlídku.

Odesláno

On nelze ale snazi se co \"nerychleji\" prodat a dela ze je neuveritelnej zajem.

Jiank i me takto \"vylestena\" auta vetsinou zastavuji hned na zacatku.

Bud je neco v neporadku a maskuje to a nebo je skutecne pan prodavajici \"blazen\" a ma to v top stavu /tech je ale hodne malo!!

Odesláno

Myslel jsem to tak, že to co píše je určeno přesně těm kdo neví kolik by taková oprava stála. Pak kupující snadno získá dojem, že to co píše by mohla být pravda. Realita pak v nejlepším případě vypadá tak, že čerpadlo koupil na vrakáči, vstřiky zkontoloval na diag, vyměnil rozvody a olej z Lidlu... Výbava toho auta je tragická, málo kdy se taková vidí. Každopádně doporučuju u takovýho auta mít někoho s sebou kdo auto zná, ví jak má jen a jaký má mít zvuk.

Odesláno

No s tím člověkem samozřejmě počítám,já sám bych koupil asi nějaké šméčko. A o fotky jsem už psal. Má prý najeto 180tis. Takže se kloníte spíš k tomu TD, co?

Odesláno

ja ti nevim ja za sve TDcko dal 28tisic a dle tacho melo najeto 164t realita bude o hodne hodne vice ... ale co se motoru tyka tak jsem delal rozvody a menim olej . ted mam jaketo neco prez 220tisic

koukni na Sauto.cz tam mas 111 406tek v nafte

a chces tedy combi ?

[upravil dne 7/12/12 20:45 od stajgrpavel]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...