Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407sw Terre de cassel

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Je to 2005... výbava tam je celkem slušná :) mě osobně neschází nic :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Díky všem! zatim jí fakt miluju.Jen mě nemí sklamat :) ale už sem s ní za ten tejden najezdil skoro tisíc kilometrů a dobrý :) Pani jezdila dost pod otáčkama tak jí teď maličko dopřávám otáček.Ale všeho s mírou.

Ještě mám v plánu dát bílé obrysovky + dálkové ať to ladí k xenonům a vytepovat interier.Stropnice a koberec + kufr nesou známky používání...

Tomajda_406: Je to jen optickej klam... v autě je to uplně stejné :aut

Odesláno

Krásná kára...vyvoněný interiér. A ten kontrast bežová kůže uvnitř a černý lak venku..krása.

Hlavně at jsi spokojený a mnoho bezproblémových km :super

[upravil dne 4/12/12 11:21 od Petrikj]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Děkuju.Fakt to byla \"láska na první pohled\". Auto mě musí zaujmout a tohle to zvládlo uplně ve všech aspektech! jediný co mě čeká je klapka klimatizace :( ale v lednu pujde na opravu. Už jsem si našel mechanika co to zvládne za rozumnej peníz a je to mechanik z peugeotu. Dnes jsem opět neodolal a jel jsem do práce autem :D sice mám autobus zadarmo ale ono to nejde odolat vést se takovou károu nebo karosou :cool:

Odesláno
Děkuju.Fakt to byla \"láska na první pohled\". Auto mě musí zaujmout a tohle to zvládlo uplně ve všech aspektech! jediný co mě čeká je klapka klimatizace :( ale v lednu pujde na opravu. Už jsem si našel mechanika co to zvládne za rozumnej peníz a je to mechanik z peugeotu. Dnes jsem opět neodolal a jel jsem do práce autem :D sice mám autobus zadarmo ale ono to nejde odolat vést se takovou károu nebo karosou :cool:

taky mam problem s klapkou klimy

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ahoj.Tvojeho mazlíka už jsem si taky na netu prohlížel :) JBL je škoda ale oželím ho. I ty roletky mi jsou na prd když mám tonované okna od výroby ale ty sáčky myslíš asi na :blicismajlik ? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...