radim.1008 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Tak to je parádní kousek, jaký to je rok? Soudím dle velké navi a kůže, že v tom bude solidní výbava. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Je to 2005... výbava tam je celkem slušná mě osobně neschází nic Citovat
John Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Pěkný kousek ta velká navi atd. z toho dělá už pořádný auto.Přeju mnoho km. bez nehody. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Tak to je dost, že jsi se pochlubil. Ptal jsi se na věci okolo 407, ale v podpisu byla pořád 406;). Tak přeji hodně šťastných a bezporuchových kilometrů Citovat
Tomajda_406 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Pěkná 407dma jinak asi to zkresluje to foto ale přijde mě,že ta navi a rádio má jinej odstín než ten panel ovládání klimy Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Jo pěkná a interiér je jeden z nejhezčích co jsem kdy viděl....:super:super Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Díky všem! zatim jí fakt miluju.Jen mě nemí sklamat ale už sem s ní za ten tejden najezdil skoro tisíc kilometrů a dobrý Pani jezdila dost pod otáčkama tak jí teď maličko dopřávám otáček.Ale všeho s mírou. Ještě mám v plánu dát bílé obrysovky + dálkové ať to ladí k xenonům a vytepovat interier.Stropnice a koberec + kufr nesou známky používání... Tomajda_406: Je to jen optickej klam... v autě je to uplně stejné Citovat
Tomajda_406 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 jo tk to jo jinak samozřejmě introš taky super Citovat
Petrikj Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Krásná kára...vyvoněný interiér. A ten kontrast bežová kůže uvnitř a černý lak venku..krása. Hlavně at jsi spokojený a mnoho bezproblémových km [upravil dne 4/12/12 11:21 od Petrikj] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Děkuju.Fakt to byla \"láska na první pohled\". Auto mě musí zaujmout a tohle to zvládlo uplně ve všech aspektech! jediný co mě čeká je klapka klimatizace ale v lednu pujde na opravu. Už jsem si našel mechanika co to zvládne za rozumnej peníz a je to mechanik z peugeotu. Dnes jsem opět neodolal a jel jsem do práce autem sice mám autobus zadarmo ale ono to nejde odolat vést se takovou károu nebo karosou Citovat
pežotík Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Hezke auto s hezkym interierem,tak at ti slouzi:papa. Citovat
Mohy Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Děkuju.Fakt to byla \"láska na první pohled\". Auto mě musí zaujmout a tohle to zvládlo uplně ve všech aspektech! jediný co mě čeká je klapka klimatizace ale v lednu pujde na opravu. Už jsem si našel mechanika co to zvládne za rozumnej peníz a je to mechanik z peugeotu. Dnes jsem opět neodolal a jel jsem do práce autem sice mám autobus zadarmo ale ono to nejde odolat vést se takovou károu nebo karosou taky mam problem s klapkou klimy Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 čau brácho(dvojče):D:D:D i když škoda že tam není JBL,zadní boční roletky a zadní boční sáčky..... [upravil dne 4-12-12 20:59 od Přema] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Ahoj.Tvojeho mazlíka už jsem si taky na netu prohlížel JBL je škoda ale oželím ho. I ty roletky mi jsou na prd když mám tonované okna od výroby ale ty sáčky myslíš asi na ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.