Honzahl Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Cau vsichni, mam maly problem sem tam cca 1x za 1000km mi kompletne zdechne palubka, spadnou budiky, misto najetych km tam mam jen proskrtany radek, vypne se radio a zapne se vyhrivani predniho okna a zacne hlasit chybu airbagu,esp a abs. Motor ale staje jede a o nicem nevi. Na DIA mi to pise chybu sdruzenych pristroju ktery ted jedu shanet ale nevim spis jestli to neni jen nasledek a ne pricina, nepotkal to uz nekdo? Diky Mam 407 sw 2.0hdi 2005 [upravil dne 3/12/12 16:06 od Honzahl] Citovat
faki Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Mne to urobila raz 206 () ale mne to zblblo následkom výmeny baterky (mi bolo povedané), že sa nesmie hneď naštartovať, ale vypnúť zapaľovanie a počkať kým sa nakalibruje.... vraj to je vo franc. Peugeot knižke... Skús odpojiť na 15 min, čo Ti to spraví. Citovat
Honzahl Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 nn baterku mam v pohode. Stava se mi to za jizdy a treba po 40 s vsechno zase nabehne a jakoby nic se nestalo jen sem tam sviti kontrolka motoru na ktere je pres dia prave ta zavada sdruzenych pristroju Citovat
HonzaZ Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Kontrolka motoru a závada sdružených přístrojů? Na jaké dia jsi to dělal? Pokud svítá MIL kontrolka motoru, tak by měl být problém okolo motoru. Vypadá to na nějaký kontaktní problém, buď kostra ,nebo na konektorech budíků a ještě spíš na BSI. Nebylo by od věci podívat se do deníku závad v BSI. [upravil dne 3/12/12 18:09 od HonzaZ] Citovat
Honzahl Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 kontrolka motoru sviti jen tak v 50% na PP2000,na BSI myslim byla jen ta chyba komunikace se sdruzenymi pristroji. Zas obcas mi to auto pise ztratu komunikace s pocitacem motoru ale to je pry normalni. Menil jsem BSM a BSI je dalsi na rade ale to uz je celkem velka investice, spis se mi libi ta kostra nekde, zitra zkusim budiky vyndat jestli tam neco nahodou nenajdu, mam to auto cca 3az 4 mesice a zijeme v cechach tak otazka jestli ho nekdo nestacel Myslis ze by mohlo neco odejit na budikach? Diky Citovat
HonzaZ Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Spíš bych se přikláněl k nějakému přechodovému odporu někde na konektoru. Nebylo to auto bourané? Zkus mrknout na BSI, zda není možné že by se do BSI dostala voda. Citovat
Honzahl Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 budu mit blbej dotaz, pls BSI je to v motoru a BSM pod palubovkou ze jo? jestli jo tak BSI mam nove a konektory atd. jsem kontroloval, bourane asi bylo ale jen na plechy to vypada. o vikendu zkusim projit vsechny konektory a sehnat jen tak na vrakaci ty budiky jestli to nebude nejaka darda Ale dekuju Citovat
Judes Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Je to opačne BSI je pod palubkou (pod výklopným šuplíkom po ľavej strane od volantu) a BSM je v motorovom priestore. Citovat
Agrafik Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Taky bych zkusil nejdříve projít všechny konektory. Tam bývá většina problémů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.