Bugs Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Ahoj, vypadla mi spodní hadice u chladiče a uštípla těsnění. Na serviceboxu jsem si našel že se dá objednat pod kódem 1339 94, ale na internetu ho prostě nemohu najít. Ze serviceboxu mi nejde nic objednat. Můžete mi prosím poradit kde bych to těsnění mohl zakoupit? Zkusil jsem tam dát provizorně O kroužek, ale teče to. Na obrázku je pod číslem 20. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 asi ti nerozumím, v pežotu jsi byl? Citovat
Ferry Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 zajed osobne do JH do peugeotu, na internetu tohle nesezenes, zdravim z Pocatek [upravil dne 1/12/12 10:33 od Ferry] Citovat
HonzaZ Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Jak píše Ferry, zavolej si do SOME v JH jestli to mají na skladě. Případně to objednej. Cena je jenom 33,60 dle SB. Je to gumový \"o kroužek\". Citovat
Bugs Odesláno 1. prosinec 2012 Autor Odesláno 1. prosinec 2012 Ahoj, tak jsem zajel do JH a pořídil jsem. Těsnění nasazeno, tak doufám, že to nepoteče. Jinak také zdravím Ferry. Děkuji vám všem za rady, na Peugeot v JH jsem si ani nevzpoměl. Citovat
Ferry Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 tak fajn, ze to meli skladem. Kdybys nekdy potreboval dily na 406, tak dej vedet, mam jich doma par rozebranejch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.