Dančák Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Tak při kontrolování kabinovýho filtru jsem si všimnul nějaké jednotky, kdo ví k čemu je dobrá? Po otočení klíčku proběhne kontrola a zobrazí se CHECK OK [upravil dne 16/4/13 13:31 od Dančák] Citovat
HonzaZ Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 Jj, řídící jednotka aditivování paliva. Jinak ta zařízení nejdou kvůli economy módu. Dokud nenastartuješ tak nepůjdou. Možná by se to nechalo nějak obejít, ale nevím zda by se to dalo podle dostupné dokumentace dohledat. Citovat
stano sb Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 a ako sa dostal olej do sania ??? Citovat
oddie Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 a ako sa dostal olej do sania ??? Z turba, jak asi. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 Dančák, jak jsi to dostal z eco modu? Citovat
Dančák Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 To právě že už snad ani nevim, myslim že odpojená baterka, odpojená ŘJ motoru a pak jsem to zase připojil.... [upravil dne 16/4/13 13:13 od Dančák] Citovat
straki007 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Tak ze jsi mel odpojenou tuhl jednotku tak ji muzes podekovat. A pak podekovat tomu kdo dlal fapoff. Totiz tahle jednotka kdyz se odpoji a neupravi se ecu poradne tak to auto regeneruje v jednom kuse. Co znamena..nafta do oleje.......olej ma vysoky tlak......a to nevydrzi pistni kruha a pusti to zpet nahoru tudiz do sani.........nemusim pokracovat dal? Citovat
Dančák Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 ŘJ motoru jsem odpojil, protože jsem ji vez na to přehrání, tuhle odpojenou jednotku aditivování jsem našel náhodou, jinak ti děkuji moc za vyjádření [upravil dne 16/4/13 13:32 od Dančák] Citovat
straki007 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 No je potreba to ted rozhybat. Pak dej vedet. Mozna bude bezet a vubec nic mu nebude. Dej novy olej(nejaky levny na vyzkouseni) a zkus to rozhybat. ECU mas hotovou? Citovat
HonzaZ Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 Tak to asi něco nebylo opravdu v pořádku. Spotřeba po Praze 9l je trochu moc. Když jezdím dlouhodobě po Praze, hlavně v zimě, tak spotřeba vyleze tak na 7,5 - 7,8l. A mám FAP. Citovat
Dančák Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Tak to tu po dlouhé době obnovíme:mrk takže ECU jsem dal jinou a straki007 mi ji přehrál a zprovoznil včetně FAPoff, motor chytnul, projížděl jsem to, vše ok, spotřeba průměrně 6,1:) ještě jsem vyměnil olej s filtrem, natankoval novou naftu a dal aditiva.... [upravil dne 16/4/13 13:33 od Dančák] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.