Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, měl bych pár dotazů týkajících se mojí třistašestky. Dnes mi na křižovatce z ničeho nic odešla elektrika, přestalo fungovat úplně všechno a při stisknutí výstražných jen něco zajiskřilo v pojistkové skříňce. Po vytažení klíče ze zapalování se rozsvítily tři kontrolky, baterka, olej a kontrokla motoru. Nevíte někdo, co by za tím mohlo stát?

Další otázka se týká motorového prostoru v mém autě. Všimnul jsem si snad u všech vozů, které se na internetu prodávají a mají vyfocený motor, že u levého světla je nějaké zařízení, které mi pod kapotou chybí.

motorpa.jpg

Odesláno

niekde niejaky skrat ..... tieto problemy su dost neprijemne....zavada sa neodstranuje tazko len je ju problem najst.....jak napisal Milan najlepsie ist na diag

Odesláno

No však aspoň okometricky popozeraj hlavné zväzky kabeláže, kontakty baterky (či nie sú zoxidované svorky, či KO svorky, apod), prípadne rôzne ukostrenia...

Tu sa dozvieč, čo je čo v motorovom priestore (teda, hl. čidlá), ako píše Milan, na tebou popisovanom mieste býva jednotka ABS.

Odesláno

PS - inak, keď kukám, ako kukám (možno sú to len lomy svetla, ale okolo domcov tlmiov je to nejaké pokrivené), ale nebolo to tvoje auto riadne plesknuté napredok? Mohla by byť priškripnutá kabeláž a pánta je na svete...

Odesláno
PS - inak, keď kukám, ako kukám (možno sú to len lomy svetla, ale okolo domcov tlmiov je to nejaké pokrivené), ale nebolo to tvoje auto riadne plesknuté napredok? Mohla by byť priškripnutá kabeláž a pánta je na svete...

Bylo řádně tresknuté na předek no... dneska přijede mechanik, tak uvidíme, co s tím zmákne...

Odesláno

To by nerozsvěcelo kontrolky po vytažení klíče... Těžko říct v čem to může bejt, já měl zkrat na stěračích a na saharách. Stěrače jenom louskaly pojistky, ale sahary spouštěly STOPku. No nejhorší varianta by byla kdyby sis upek jednotku, takže opravdu nejdřív diagnostika a pak měřit a měřit a měřit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...