Dani3o6 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Zdravím, měl bych pár dotazů týkajících se mojí třistašestky. Dnes mi na křižovatce z ničeho nic odešla elektrika, přestalo fungovat úplně všechno a při stisknutí výstražných jen něco zajiskřilo v pojistkové skříňce. Po vytažení klíče ze zapalování se rozsvítily tři kontrolky, baterka, olej a kontrokla motoru. Nevíte někdo, co by za tím mohlo stát? Další otázka se týká motorového prostoru v mém autě. Všimnul jsem si snad u všech vozů, které se na internetu prodávají a mají vyfocený motor, že u levého světla je nějaké zařízení, které mi pod kapotou chybí. Citovat
MilanF1 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 V tom prostor bývá ABS, ale s problémem neporadím. Odpovím diplomaticky: jdi na diag Citovat
pug306 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 niekde niejaky skrat ..... tieto problemy su dost neprijemne....zavada sa neodstranuje tazko len je ju problem najst.....jak napisal Milan najlepsie ist na diag Citovat
ferrari Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 No však aspoň okometricky popozeraj hlavné zväzky kabeláže, kontakty baterky (či nie sú zoxidované svorky, či KO svorky, apod), prípadne rôzne ukostrenia... Tu sa dozvieč, čo je čo v motorovom priestore (teda, hl. čidlá), ako píše Milan, na tebou popisovanom mieste býva jednotka ABS. Citovat
ferrari Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 PS - inak, keď kukám, ako kukám (možno sú to len lomy svetla, ale okolo domcov tlmiov je to nejaké pokrivené), ale nebolo to tvoje auto riadne plesknuté napredok? Mohla by byť priškripnutá kabeláž a pánta je na svete... Citovat
Dani3o6 Odesláno 30. listopad 2012 Autor Odesláno 30. listopad 2012 PS - inak, keď kukám, ako kukám (možno sú to len lomy svetla, ale okolo domcov tlmiov je to nejaké pokrivené), ale nebolo to tvoje auto riadne plesknuté napredok? Mohla by byť priškripnutá kabeláž a pánta je na svete... Bylo řádně tresknuté na předek no... dneska přijede mechanik, tak uvidíme, co s tím zmákne... Citovat
miroja Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Skus este skontrolovat, ci nie su hrube vodice z akumulatora uvolnene. Skontroluj oba konce, samo aj kostry a pripadne prepojenie kostry a motora. Citovat
Mopař Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 To by nerozsvěcelo kontrolky po vytažení klíče... Těžko říct v čem to může bejt, já měl zkrat na stěračích a na saharách. Stěrače jenom louskaly pojistky, ale sahary spouštěly STOPku. No nejhorší varianta by byla kdyby sis upek jednotku, takže opravdu nejdřív diagnostika a pak měřit a měřit a měřit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.