Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám Citroen C1 1,0, koupený 1/2012 najeto 8600 km a začalo zlobit řazení z 3 na 2 při studeném motoru čím je větší zima tím je řazení horší, nebo spíš nemožné. Auto je v záruce, poprvé ho servisu promazali a poladili, ale nepomohlo to.Teď už je v servisu od minulé středy a neví co s ním. Nemáte s tím někdo zkušenost.

Odesláno

Pokud je v záruce, tak rady nepomůžou. Prodejce se to bude snažit \"nějak\" uhrát, anebo vymění převodovku.

Nemáš tam koberec pod pedálem spojky?:D (Táta to měl na Pandě, taky \"špatně řadila\")

[upravil dne 30.11.2012 14:12 od P607Olda]

Odesláno

po příchodu zimy (mrazů) se každému autu zhorší řazení rychlostí, trvá to však jen do zahřátí na provozní teplotu...,takže když nebudeš spokojen s opravou, obrať se třeba i na nejvyšší zastoupení Citroenu v ČR, pak Francie a reklamuj-- nenech se odbýt

Odesláno

Děkuji sice jsem ženská, ale kobereček pod pedály nemám :aut. Po zahřátí už to jde opravdu normálně, ale když jedu do práce 4 km tam a 4 zase zpátky tak si toho moc neužiju. Auto je studené ráno i odpoledne a tu dvojku tam občas nemůžu narvat vůbec, což je v městském provozu docela problém.

Odesláno

Do výměny celé převodovky se jim moc nechce mají obavy,že by to mohlo být i něčím jiným. Už to dvakrát konzultovali s německou centrálou.

Odesláno
Děkuji sice jsem ženská, ale kobereček pod pedály nemám :aut. Po zahřátí už to jde opravdu normálně, ale když jedu do práce 4 km tam a 4 zase zpátky tak si toho moc neužiju. Auto je studené ráno i odpoledne a tu dvojku tam občas nemůžu narvat vůbec, což je v městském provozu docela problém.

myslím,že s reklamací neuspěješ--jezdím taky denně 4km tam a 4km zpátky a řadím dolů s meziplynem, (v mrazech) za tu dobu jízdy je nemožné,aby se olej zahřál :bojim, jezdím po městě, takže max.50km/h a celou dobu jízdy vlastně max.2000 ot/min

[upravil dne 1/12/12 11:09 od ozzy56]

Odesláno

Zkoušela jsem řadit s meziplynem, ale povede se to tak ve dvou z deseti pokusů. Tak musím buď zastavit a rozjet se znovu a nebo hopsat za 3.:bojim

Odesláno

Petře děkuji ti moc, ještě počkám do pondělí. Dnes jsem mluvila s vedoucím servisu a slíbil že v pondělí rozhodne a začnou na tom dělat, ještě čeká na nějaké vyjádření z Německa, chtěli výsledky nějakého měření. Jinak to berou pořád jako první opravu nechávali to otevřené tak je papír pořád jen jeden. :( Soudruzi v Polsku asi někde udělali chybu.:D Převodovka co nechce řadit.

[upravil dne 30/11/12 18:09 od Ivka]

Odesláno

Tak jsem s reklamací zase nedopadla dobře, škodofka se možná staví čelem, ale citroen zadem. Za 14 dní co tam auto stálo jen telefonovali a poladili lanovody, počítám že tam za chvliku bude auto znova.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak mám velké změny, na počtvrté jsem pokročila (po dvou měsících)mám vyměněnou spojku a udělanou revizi převodovky. Tak snad to pomůže a budu řadit normálně. Ještě nevím jak to funguje autíčko muselo zůstat v servisu na roční prohlídku. :D

Odesláno

Tak spojka to nebyla řadí to pořád stejně blbě :(, najezdili s autem přes 70 km aby to vyzkoušeli a přišlo jim to v pořádku. Já dojedu k první křižovatce a nejraději bych ho tam hned zase odvezla. Tak tam dneska budu volat zase jsem zvědavá co s tím budou dělat teď. Jsem už značně znechucena.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...