Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny, mam problem se zámkem mám centrál na dálkové ovládání, který už byl delší provoz mimo kvuli tomu, že nikdo nebyl schopen vyměnit baterku vně klíče. Od řidiče to odemykat nejde, je tam řekněme zanesený zámek takže jsem byla nucena to odemykat od spolujezdce. Přestalo mě to bavit a baterii sem vyměnila. Na klíči to červeně zasvítí, ale neodemkne se. Co s tím?:fnuk

[upravil dne 15/05/2012 16:05 od tischssa]

[upravil dne 15/05/2012 16:05 od tischssa]

Odesláno

No nejspiš maš infra dalkové, musiš mířit přes okenko směrem ke stropnímu světýlku, je tam přijimač infra signálu pod takovou černou pyramidkou. Vedle planžety klíče je Infra LED která vysílá signal, jako na dálkovém od TV

[upravil dne 29/11/12 16:09 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Rok výroby to je 1996 a motor 2.1 TD 12V jestli vám tom nějak pomůže. VIN kod ted po tmě za sněžení hledat nejdu :D Pokud je VIN ve velkém techničáku, mohu se kouknout

Odesláno

teeda, to je tak jednoduchy. takhle se da sparovat kazdej klic, co by mohl pasovat? To je dobre vedet.

Jak je to v pripade, ze tam jsou na klici 2 cudliky ?

Odesláno

ne, kazdej klic se neda sparovat, jen ten, kterej je k tomu autu urcenej podle VIN kodu, nelze koupit nekde na vrakaci klic z jineho auta a naparovat k tvymu

Odesláno

Ale to je mi jasný, že ten klíč nepujde třeba ze škodovky, vim že na P406 jsou dva druhy klíče, jeden na infra s jednim čudlem a druhej neni infra a má 2 čudle. Tedy já mám jednotku na 2 čudle, pak se domnívám, že by mělo jít z jinýho P406 dvoučudlovýho ? Stále myslím na klíč, který je uplně stejný, ale z jinýho P406.

VIN mají tedy podobnej . nebo se stále pletu a vysvětluju a myslím to blbě ?

Odesláno

ja ale psal v ramci modelu 406, jestli jsi to pochopil, ze jsem myslel treba mezi skodovkou a peugeotem, tak to je samozrejme, ze mezi ruznymi vyrobci to neni mozne vubec, to ani nevim, jak te tohle napadlo, me by takova vec nenapadla vubec :D (mozna v ramci VW-Skoda-Seat jeste jo, ale tam nemam zkusenosti, ted mluvim pouze o peugeotu), Neni to vetsinou mozne ani v ramci jedne znacky a ruznych jejich modelu, i kdyz vyjimky, kdy vice modelu pouziva stejny HW by se asi nasly, kazdopadne pokud se bavime konkretne o 406 stary i novy model, tak plati to, co jsem napsal, tedy vysilac (klic) musi byt nakonfigurovan jiz podle VIN od peugeotu, nelze vzit klicek od jine 406 a myslet si, ze ho naparujes k dalsi 406.

Odesláno

Tedy přesně řečeno, nelze vzít klíček od sousedový P406, která je o rok mladší, výbavou stejná atd, a napárovat to na moje.

Je to dobře ale i škoda.

Díky za vysvětlenou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...